Extra's 

“De Kinderhaven is meer dan alleen kinderopvang” 

Bij De Kinderhaven vinden wij het fijn om mee te denken met ouders. Wij zijn graag een ontzorgende schakel in het drukke gezin. Wij bieden verschillende services aan om de opvang voor jouw kind van alle gemakken te voorzien.  

All inclusive opvang  

Wij hebben ervoor gekozen om all-inclusive opvang aan te bieden in onze verschillende opvangpakketten. Tijdens de opvang is op de locatie alles aanwezig om de opvang zo volledig mogelijk te maken. 

Verschillende ontzorgende services 

Bij De Kinderhaven willen we graag een ontzorgende schakel zijn in het drukke gezin. Daarom bieden wij verschillende ontzorgende services aan. Zo is er op onze KDV-locaties dagelijks een warme lunch voor kinderen vanaf 1 jaar, kan er op aanvraag een warme maaltijd bij de BSO worden gegeten én zijn er op verschillende BSO locaties in Leiden zwemlessen onder BSO- tijd.  

Geen haast in de ochtend  

Start de ochtend rustig op. Onze kinderdagverblijf-locaties verzorgen wij voor ieder kind gezonde voeding, luiers, flessen en flesvoeding, reservekleding en een slaapzak. Je hoeft dus (bijna) niets van thuis mee te nemen. Ook staat er iedere ochtend een lekkere kop koffie of thee voor de ouders klaar, om mee te nemen naar werk.  

Een afwezige dag gaat niet zomaar verloren

Een aantal weken op vakantie of een dagje ziek thuis? Het kan gebeuren dat jouw kind niet naar het kinderdagverblijf of de BSO kan komen. Bij De Kinderhaven gaat een afwezige dag niet zomaar verloren. Een afwezige opvangdag mag het hele kalenderjaar worden ingezet voor een nieuwe, extra opvangdag door gebruik te maken van onze ruildagen- service.  

Altijd opvang tijdens een studie- en/of stakingsdag 

Op onze buitenschoolse opvang locaties bieden wij ook all inclusive kinderopvang. Wij verzorgen het vervoer van school naar de BSO-locatie, gezonde voeding en een uitgebreid spelaanbod waarbij er regelmatig uitstapjes worden gemaakt. De BSO-locaties zijn tijdens studie- en stakingsdagen de hele dag geopend. Ouders betalen (bijna) nooit extra voor een studie- en/of stakingsdag omdat zij gebruik kunnen maken van onze ruildagen-service.  

Meer informatie

De Kinderhaven biedt de leukste kinderopvang in Leiden en Alphen aan den Rijn. Mocht je nog vragen hebben over onze extra services? Je kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag via 071-7600056 of info@dekinderhaven.nl.

Onze locaties

De Watergeuzen Leiden

Willem Barentszstraat 47
2315 TZ Leiden
T 071-7600056


Meer

De Romeinen Alphen a/d Rijn

Hooftstraat 184-186
2406 GP Alphen a/d Rijn
T 071-7600056


Meer

BSO Matilo Leiden

Besjeslaan 2a
2314  AZ Leiden
T 071-7600056


Meer

De Batavieren Leiden

IJsselkade 48
2314 VM Leiden
T 071-7600056


Meer
© copyright 2022 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid