BSO Zwemclub

Zwemdiploma A, -B of -C behalen tijdens de BSO tijd

BSO Zwemclub voor kinderen van BSO De Batavieren

Zwemmen is leuk en gezond! Voor kinderen van BSO De Batavieren in Leiden bieden wij de mogelijkheid om zwemlessen te volgen in BSO-tijd. Makkelijk voor jou en leuk voor jouw kind! Wij bieden de BSO zwemclub alleen aan voor kinderen van BSO De Batavieren. Speelt jouw kind niet bij BSO De Batavieren maar heb je wel interesse om gebruik te maken van de BSO Zwemclub? Neem gerust contact op met Relatiebeheer. Ans en Annemarie bespreken graag de mogelijkheden met je. 

Zwembad De Does in Leiderdorp

In samenwerking met zwembad De Does bieden wij jouw kind de mogelijkheid om op verschillende dagen in de week zwemles te volgen. Wij verzorgen het vervoer van/naar BSO De Batavieren en begeleiden bij het aan- en uitkleden. Jouw zoon of dochter hoeft alleen nog maar het water in te gaan en de instructies van de zwemleraar op te volgen. Uiteraard krijgt iedereen zwemles op zijn/haar eigen niveau. 

De Zwemclub bij BSO De Batavieren in Leiden

Voordat jouw kind van start kan gaan met de zwemlessen, vragen wij jou om jouw kind eerst in te schrijven bij Zwembad De Does. De inschrijving kan via de website of aan de balie van het zwembad. Het zwembad neemt na de inschrijving contact met je op om te kijken vanaf wanneer er plek is om te starten met de zwemlessen. Voordat de zwemlessen beginnen vragen wij je om de app van Zwembad De Does te downloaden. In de app vind je alle informatie over de zwemlessen en kan je per week de vorderingen van jouw kind volgen. Meer informatie over de zwemlestarieven vind je op de website van De Does.

Kijken bij de zwemles 

Bij de eerste zwemles, kijklessen en diploma-zwemmen ben je van harte welkom om te komen kijken in het zwembad. Wanneer de kijklessen zijn staat vooraf aangegeven in de app van zwembad De Does.

Meer informatie

Wil je gebruikmaken van deze service of meer informatie? Ons team van Relatiebeheer beantwoordt van maandag t/m vrijdag graag jouw vragen via 071-7600056 of info@dekinderhaven.nl

Vrijblijvend een rondleiding?

Kies jouw voorkeursdatum en wees welkom!

Onze locaties met BSO Zwemclub

De Batavieren Leiden

IJsselkade 48
2314 VM Leiden
T 071-7600056


Meer
© copyright 2022 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid