BSO Zwemclub

Zwemdiploma A, -B of -C behalen tijdens de BSO tijd

Zwemmen is leuk en gezond! In Leiden bieden wij de mogelijkheid om zwemlessen te volgen in BSO-tijd. Makkelijk voor jou en leuk voor jouw kind!   

Zwembad De Does in Leiderdorp

In samenwerking met zwembad De Does bieden wij jouw kind de mogelijkheid om op verschillende dagen in de week zwemles te volgen. Wij verzorgen het vervoer en begeleiden bij het aan- en uitkleden. Jouw zoon of dochter hoeft alleen nog maar het water in te gaan en de instructies van de zwemleraar op te volgen. Uiteraard krijgt iedereen zwemles op zijn/haar eigen niveau. 

De Zwemclub in Leiden

Voordat jouw kind van start kan gaan met de zwemlessen, vragen wij jou om jouw kind eerst in te schrijven bij Zwembad De Does. De inschrijving kan via de website of aan de balie van het zwembad. Het zwembad neemt na de inschrijving contact met je op om te kijken vanaf wanneer er plek is om te starten met de zwemlessen. Voordat de zwemlessen beginnen vragen wij je om de app van Zwembad De Does te downloaden. In de app vind je alle informatie over de zwemlessen en kan je per week de vorderingen van jouw kind volgen. Meer informatie over de zwemlestarieven vind je op de website van De Does.

Kijken bij de zwemles 

Bij de eerste zwemles, kijklessen en diploma-zwemmen ben je van harte welkom om te komen kijken in het zwembad. Wanneer de kijklessen zijn staat vooraf aangegeven in de app van zwembad De Does.

Meer informatie

Wil je gebruikmaken van deze service of meer informatie? Ons team van Relatiebeheer beantwoordt van maandag t/m vrijdag graag jouw vragen via 071-7600056 of info@dekinderhaven.nl

Onze locaties met BSO Zwemclub

BSO Joppensz Leiden

Van Vollenhovenkade 15
2313 GG Leiden
T 071-7600056


Meer

BSO Matilo Leiden

Besjeslaan 2a
2314  AZ Leiden
T 071-7600056


Meer

De Batavieren Leiden

IJsselkade 48
2314 VM Leiden
T 071-7600056


Meer

De Watergeuzen Leiden

Willem Barentszstraat 47
2315 TZ Leiden
T 071-7600056


Meer
© copyright 2021 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid