Warme maaltijd op de kinderopvang

“Gezond, afwisselend en superfijn voor het drukke gezin”  

Een gezonde warme maaltijd en ouders ontzorgen vinden wij heel belangrijk. Voor werkende ouders met kinderen is het avondeten soms een hele puzzel, met deze gedachten hebben wij De Eetclub opgericht. 

Hoe werkt De Eetclub?

Kinderen van 1 tot 12 jaar, lid van De Eetclub, ontvangen tijdens de lunch of aan het einde van de middag een warme maaltijd en gezond toetje. Zo hebben de kinderen voldoende gegeten als ze thuiskomen.

Kinderdagverblijf

Op het kinderdagverblijf eet iedere groep tussen de middag gezellig samen. Kinderen die aangemeld zijn voor De Eetclub ontvangen tijdens de lunch een warme maaltijd. Om 17.00 uur krijgen de kinderen van De Eetclub een broodmaaltijd aangeboden. Zo hebben ze voldoende gegeten als ze thuiskomen. Zo is er bij thuiskomst nog even de tijd om iets samen te doen. 

Buitenschoolse opvang (BSO)

Alle kinderen die lid zijn van De Eetclub eten gezamenlijk om 17.00 uur een warme maaltijd en een gezond toetje. Als jij je kind ophaalt, heeft hij voldoende gegeten en is er voor bedtijd nog even de tijd voor leuke dingen.

Welke locaties bieden een warme lunch aan?

Zowel in Leiden als in Alphen aan den Rijn bieden wij warme maaltijden uit de keuken van Eetkomeet (onderdeel van Eetgemak) aan. Op maandag, dinsdag en donderdag kunnen de kinderen van De Watergeuzen en De Batavieren genieten van een warme maaltijd. Bij De Romeinen bieden we de warme maaltijd aan op dinsdag en donderdag. 

Een variërend menu

Van stampot tot nasi goreng en van macaroni tot rijst met groenten en kip. Dagelijks eten de kinderen een gevarieerde maaltijd bij De Eetclub. Hier kun je bekijken wat er op het menu staat:

Week 40 & 41 Week 42 & 43 Week 44 & 45

Kosten warme maaltijd kinderopvang De Kinderhaven 

In 2021 kost De Eetclub voor het kinderdagverblijf € 3,70 per dag. De kosten voor een maaltijd bij de buitenschoolse opvang zijn € 4,20 per dag. Je kan ervoor kiezen om standaard lid te zijn van De Eetclub, maar je kan jouw kind ook af en toe een warme maaltijd laten mee eten. De kosten worden automatisch doorberekend op de maandelijkse verzamel factuur van De Kinderhaven. 

*Wanneer jouw kind afwezig is op de dag dat hij/zij mee eet bij De Eetclub, is het helaas niet mogelijk om de maaltijd op te halen bij de KDV- of BSO locatie van jouw kind. Ook is het niet mogelijk om de gemiste maaltijd te ruilen voor een nieuwe datum. Om de niet-genoten maaltijden te compenseren, betalen ouders vanaf september 2020 46 weken per dag per maaltijd i.p.v. 52 weken per dag per maaltijd. 

 

    

Aanmelden voor De Eetclub 

Wil je standaard of een enkele keer gebruik maken van deze service? Stuur dan een e-mail naar onze Afdeling Relatiebeheer. Let op! Wij ontvangen graag de aanmelding uiterlijk op de 20ste van de maand voor de aankomende maand. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze Afdeling Relatiebeheer staat je graag te woord via 071-7600056 of info@dekinderhaven.nl

© copyright 2021 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid