Warme maaltijd op de kinderopvang

“Gezond, afwisselend en superfijn voor het drukke gezin”  

Op iedere BSO-locatie van De Kinderhaven wordt De Eetclub aangeboden. Kinderen van 4 tot 12 jaar, lid van De Eetclub, ontvangen aan het einde van de middag een warme maaltijd en gezond toetje. Zo hebben de kinderen voldoende gegeten als ze thuiskomen. Alle kinderen die lid zijn van De Eetclub eten gezamenlijk om 17.00 uur een warme maaltijd en een gezond toetje. Als jij je kind ophaalt, heeft hij voldoende gegeten en is er voor bedtijd nog even de tijd voor leuke dingen. Aan De Eetclub zijn kosten verbonden

Een variërend menu

Van stampot tot nasi goreng en van macaroni tot rijst met groenten en kip. Dagelijks eten de kinderen een gevarieerde maaltijd tijdens de lunch of bij De Eetclub. Hier kun je bekijken wat er op het menu staat. 

Welke locaties bieden wanneer De Eetclub aan?

Op maandag, dinsdag en donderdag kunnen de kinderen van BSO De Watergeuzen, BSO De Batavieren , BSO Matilo, BSO De Romeinen & BSO Joppensz genieten van een warme maaltijd bij De Eetclub. 

Kosten BSO Eetclub 

In 2022 kost De Eetclub voor de buitenschoolse opvang € 4,25 per dag. Je kan ervoor kiezen om standaard lid te zijn van De Eetclub, maar je kan jouw kind ook af en toe een warme maaltijd laten mee eten. De kosten worden automatisch doorberekend op de maandelijkse verzamel factuur van De Kinderhaven. 

* Voor BSO-ouders: Wanneer jouw kind afwezig is op de dag dat hij/zij mee eet bij De Eetclub, is het helaas niet mogelijk om de maaltijd op te halen bij de BSO- locatie van jouw kind. Ook is het niet mogelijk om de gemiste maaltijd te ruilen voor maaltijd op een nieuwe datum. Om de niet-genoten maaltijden te compenseren, betalen ouders 46 weken per dag per maaltijd i.p.v. 52 weken per dag per maaltijd. 

 

    

Aanmelden voor BSO Eetclub 

Wil je standaard of een enkele keer gebruik maken van deze service? Stuur dan een e-mail naar onze Afdeling Relatiebeheer. Let op! Wij ontvangen graag de aanmelding uiterlijk op de 20ste van de maand voor de aankomende maand. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze Afdeling Relatiebeheer staat je graag te woord via 071-7600056 of info@dekinderhaven.nl

© copyright 2023 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid