De Kinderkapper

“Gemakkelijk en gratis voor jouw kind”

Jouw kind iedere zes weken een frisse coupe, geknipt door onze eigen kinderkapper Noëlle. Hoe fijn en makkelijk is dat. Terwijl de groepsmedewerker met jouw kind praat of een boekje voorleest knipt de kapper snel en handig de haren, in het door jouw gewenste model. Dit alles in de vertrouwde groepsruimte, zodat jouw kind helemaal op zijn/haar gemak is.

Even voorstellen

Ouders uit Alphen aan den Rijn kennen Noëlle Hoogendoorn waarschijnlijk al. Noëlle is pedagogisch medewerker op onze locatie De Romeinen. Naast haar diploma voor pedagogisch medewerker heeft zij ook een kappersdiploma op zak. De perfecte combinatie voor een échte kinderkapper en een vertrouwd gezicht voor jouw kind.

Aanmelden voor De Kinderkapper 

Interesse in de Kinderkapper? Je meldt jouw kind gratis aan via een e-mail. Vermeld hierin de naam van jouw kind, de groep en het gewenste model. Wanneer de kapper langs komt? Dit vind je terug in de jaarplanning, maar ook in onze kalender.

Zo help je je kind een scheiding door! - Webinar Centrum Jeugd & Gezin

Zo help je je kind de scheiding door Een scheiding heeft een hele grote impact. Sowieso, maar zeker als er kinderen in het spel zijn. Helaas zijn er veel voorbeelden van scheidingen die veel schade toebrengen aan kinderen. Omdat ouders niet goed bedenken hoe ze de naderende scheiding met...

Meer
© copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid