Welkom bij De Kinderhaven!

Je bent net papa of mama geworden óf jullie kleintje is op komst! Van harte gefeliciteerd!

Over een aantal maanden ga je gebruik maken van kinderopvang bij De Kinderhaven. Maar wat weet je eigenlijk al over de wereld van kinderopvang? Misschien zit je nog vol vragen en wil je meer weten? Bij De Kinderhaven weten we dat het best spannend kan zijn om jouw kleintje voor het eerst naar het kinderdagverblijf te brengen en daarom geven wij je graag een kijkje “in de keuken” van onze kinderopvang!

Op woensdag 5 april organiseren we een themabijeenkomst voor (nieuwe) ouders van De Kinderhaven. Tijdens deze bijeenkomst komen er verschillende onderwerpen aan bod. Graag nodigen wij je uit bij KDV De Batavieren, IJsselkade 48 in Leiden. 

Het beloofd een interactieve en gezellige avond te worden waarin we jullie o.a. met een pubquiz alles vertellen over kinderopvang. Ook is er ruimte om ervaringen te delen, ouders te ontmoeten en vragen te stellen aan de locatiehoofden, Relatiebeheer en babygroep-medewerkers. 

Vind je het leuk om aanwezig te zijn bij deze themabijeenkomst of wil je graag eerst meer informatie? Mail of meld je dan aan via marketing@dekinderhaven.nl Neem gerust iemand mee!

Ben je op zoek naar kinderopvang?

Wij hebben op verschillende dagen per direct plek!

Evelin & Ans van Afdeling Relatiebeheer vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden op iedere locatie. Je kunt hen bereiken via de chatfunctie op deze pagina, telefonisch via 071-7600056 of per mail via info@dekinderhaven.nl 

Meer
© copyright 2023 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid