Welkom bij De Kinderhaven!

Je bent net papa of mama geworden óf jullie kleintje is op komst! Van harte gefeliciteerd!

Over een aantal maanden ga je gebruik maken van kinderopvang bij De Kinderhaven. Maar wat weet je eigenlijk al over de wereld van kinderopvang? Misschien zit je nog vol vragen en wil je meer weten? Bij De Kinderhaven weten we dat het best spannend kan zijn om jouw kleintje voor het eerst naar het kinderdagverblijf te brengen en daarom geven wij je graag een kijkje “in de keuken” van onze kinderopvang! Op woensdag 25 mei organiseren we een themabijeenkomst voor (nieuwe) ouders van De Kinderhaven. Tijdens deze bijeenkomst komen er verschillende onderwerpen aan bod. Graag nodigen wij je uit bij KDV De Watergeuzen, Willem Barentszstraat 47 in Leiden.

Het beloofd een interactieve en gezellige avond te worden waarin we jullie o.a. met een pubquiz van alles vertellen over slapen, voeding en de wenperiode bij De Kinderhaven. Ook is er ruimte om ervaringen te delen, ouders te ontmoeten en vragen te stellen aan de locatiehoofden, Relatiebeheer en babygroep-medewerkers. 

Vind je het leuk om aanwezig te zijn bij deze themabijeenkomst? Meld je dan aan via marketing@dekinderhaven.nl Neem gerust iemand mee!

Hoera, BSO De Batavieren is goedgekeurd door de GGD!

Inspectie GGD bij buitenschoolse opvang De BatavierenBinnen de kinderopvang branche worden de organisaties jaarlijks gecontroleerd door de GGD (Gemeentelijke Gezondheids Dienst). Op 2 juni jl. heeft de GGD een bezoek gebracht aan onze buitenschoolse opvang locatie De Batavieren in Leiden. Afgelopen week ontvingen wij het positieve rapport van de GGD...

Meer
© copyright 2022 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid