Welkom bij De Peuterclub 

Zijn jullie op zoek naar een leuke plek voor jullie peuter maar heb je geen hele dagen opvang nodig? Kom dan bij De Peuterclub in Alphen aan den Rijn! Dé peuterspeelzaal binnen ons kinderdagverblijf. Bij De Peuterclub krijgt jullie peuter door een wisselend activiteitenschema leuke activiteiten aangeboden waarbij plezier centraal staat! In de veilige maar uitdagende groepsruimte kan jullie peuter ontwikkelen op zijn eigen tempo. 

De Peuterclub biedt meer! 

De Peuterclub heeft een eigen groepsruimte waar de kinderen naar hartelust met het speelmateriaal kunnen spelen. De Peuterclub heeft, net als de gewone peutergroep, een dagprogramma waarbij verschillende momenten terug komen. Zo heeft de groep iedere ochtend een kringmoment waarin de kinderen de mogelijkheid krijgen om zelf iets te vertellen over de avonturen die ze hebben meegemaakt. Tijdens De Peuterclub genieten de kinderen ook van een lekker stuk fruit of rauwkost tijdens een eet- en drink moment aan tafel terwijl de gediplomeerde medewerker een mooi verhaal voorleest. Ook spelen de kinderen regelmatig buiten op het , door beschilderde muren omringde, buitenplein. 

Openingstijden

De Peuterclub is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 9.00-11.30 uur. De Peuterclub is 40 weken* per jaar geopend met uitzondering van het weekeinde en de nationale feestdagen. *Wij houden de 40 schoolweken aan volgens Regio Midden. Let op! De Peuterclub is alleen gevestigd in kinderdagverblijf De Romeinen in Alphen aan den Rijn. 

GGD inspectierapport

Wij werken volgens de eisen van de GGD. Ieder jaar worden wij gecontroleerd en komt de GGD bij ons op bezoek. Lees hier ons laatste GGD inspectie rapport.

LRK Nummer

Het registratienummer van Kinderdagverblijf De Romeinen is:  572278056

Vrijblijvend een rondleiding?

Kies jouw voorkeursdatum en kom langs!

Onze locaties met peuterspeelzaal

De Romeinen Alphen a/d Rijn

Hooftstraat 184-186
2406 GP Alphen a/d Rijn
T 071-7600056


Meer
© copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid