BSO De Batavieren

Welkom bij BSO De Batavieren! Zoek je een gezellige plek om na schooltijd en in de vakanties te komen spelen… kom dan naar buitenschoolse opvang De Batavieren! Nadat je uit school bent opgehaald door één van onze medewerkers, is er van alles te doen op de BSO! Er zijn activiteiten en workshops waar je aan mee kunt doen, maar je kunt natuurlijk ook vrij spelen met je vriendjes en vriendinnetjes. Er is voor alle leeftijden voldoende speelmateriaal om uitgedaagd te worden. Ook is er een groot buitenplein waar je al je energie kwijt kunt. Op loopafstand van ons pand, ligt het park Matilo. Hier zijn wij iedere dag te vinden met onze sportcoach of om lekker vrij te spelen in de natuur! Ook hebben wij een kinderraad waar je je voor kan inschrijven, om de 8 weken vergaderen jullie met elkaar over ideeën voor de BSO! Zo zorgen we er samen voor dat de BSO een fijne en uitdagende plek is om te komen chillen, spelen en te lachen! 


BSO De Batavieren biedt meer! 

Naast de uitdagende activiteiten en workshops kun je ook je A én B zwemdiploma onder BSO tijd bij ons halen, kun je bij onze kinderkapper terecht, volg je een dansles bij De Rode Sneakerz of kun je aanschuiven bij onze Eetclub waar je kan genieten van een warme maaltijd! Wil je hier van gebruik maken, dan overleggen we dit eerst met jouw vader en moeder. 

Vakantieprogramma

Ook zo benieuwd wat wij allemaal doen tijdens de vakantie!? Bekijk snel ons vakantie programma!

Scholen

Onder begeleiding van een medewerker van de BSO nemen we je veilig mee naar de BSO. Bij BSO De Batavieren liggen alle scholen op loopafstand, daarom halen wij je al wandelend op uit school. Is je school te ver weg dan maken wij gebruik van een BSO-bus, (bak)fiets of auto. Je draagt een veiligheidshesje zodat je goed zichtbaar bent in het verkeer. Bij de volgende scholen halen wij kinderen op. Zit jouw school er niet bij? Laat je ouders dan contact zoeken met Relatiebeheer en samen kijken wij of je op onze BSO kan komen spelen!   

  • Brede School de Arcade Leiden
  • St. Josephschool Leiden
  • De Lorentzschool Leiden 
  • Basisschool Joppensz Leiden 

Openingstijden

BSO De Batavieren is 5 dagen per week, van maandag t/m vrijdag, geopend tot 18:30 uur. Op woensdag worden de kinderen van BSO De Batavieren opgevangen bij BSO Joppensz

GGD inspectierapport

Wij werken volgens de eisen van de GGD. Ieder jaar worden wij gecontroleerd en komt de GGD bij ons op bezoek. Lees hier ons laatste GGD inspectie rapport.

LRK Nummer

Het registratienummer (LRK) van buitenschoolse opvang De Batavieren is: 788455576.

Onze locaties

De Watergeuzen Leiden

Willem Barentszstraat 47
2315 TZ Leiden
T 071-7600056


Meer

BSO Joppensz Leiden

Van Vollenhovenkade 15
2313 GG Leiden
T 071-7600056


Meer

De Romeinen Alphen a/d Rijn

Hooftstraat 184-186
2406 GP Alphen a/d Rijn
T 071-7600056


Meer

BSO Matilo Leiden

Besjeslaan 2a
2314  AZ Leiden
T 071-7600056


Meer

De Batavieren Leiden

IJsselkade 48
2314 VM Leiden
T 071-7600056


Meer
© copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid