BSO De Romeinen

Welkom bij BSO De Romeinen! Zoek je een gezellige plek om na schooltijd en in de vakanties te spelen!? Dan ben je op BSO De Romeinen aan het goede adres! BSO De Romeinen is een knusse locatie in Alphen aan den Rijn. Waar wij persoonlijke benadering en een warm welkom belangrijk vinden! Onze vaste medewerkers zullen je van school afhalen en je meenemen naar de BSO waar er van alles te doen is!  Er zijn activiteiten en workshops waar je aan mee kunt doen, maar je kunt natuurlijk ook vrij spelen met je vriendjes en vriendinnetjes. Er is voor alle leeftijden voldoende speelmateriaal om uitgedaagd te worden. Ook hebben we een buitenplein aan onze BSO vast zitten  waar je al je energie kwijt kunt en je lekker vrij kan spelen wanneer jij maar wilt! 

BSO De Romeinen biedt meer!

Naast de uitdagende activiteiten en workshops kun je bij onze kinderkapper terecht of kun je aanschuiven bij onze Eetclub waar je kan genieten van een warme maaltijd!

Vakantieprogramma

Ook zo benieuwd wat wij allemaal doen tijdens de vakantie!? Bekijk snel ons vakantie programma!

Scholen

Onder begeleiding van een medewerker van de BSO nemen we je veilig mee naar de BSO. Bij sommige scholen is de afstand is te groot om te lopen en maken wij gebruik van (bak)fietsen of auto's. Je draagt een veiligheidshesje zodat je goed zichtbaar bent in het verkeer. Bij de volgende scholen halen wij kinderen op. Zit jouw school er niet bij? Laat je ouders dan contact zoeken met Relatiebeheer en samen kijken wij of je op onze BSO kan komen spelen!

  • De Rank
  • J.P. Sweelinck 
  • De Bonifacius 
  • De Mare- locatie Schelfhorst
  • Het Spectrum- locatie Honingzwam - alleen in overleg met Relatiebeheer.

Openingstijden

BSO De Romeinen is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend tot 18:30 uur. Wil je ook op woensdag komen? Laat dan je ouders contact opnemen met Relatiebeheer zodat we samen kunnen kijken naar mogelijkheden. 

GGD inspectierapport

Wij werken volgens de eisen van de GGD. Ieder jaar worden wij gecontroleerd en komt de GGD bij ons op bezoek. Lees hier ons laatste GGD inspectie rapport.

LRK Nummer

Het registratienummer van BSO De Romeinen is: 440419244

Onze locaties

De Watergeuzen Leiden

Willem Barentszstraat 47
2315 TZ Leiden
T 071-7600056


Meer

BSO Joppensz Leiden

Van Vollenhovenkade 15
2313 GG Leiden
T 071-7600056


Meer

De Romeinen Alphen a/d Rijn

Hooftstraat 184-186
2406 GP Alphen a/d Rijn
T 071-7600056


Meer

BSO Matilo Leiden

Besjeslaan 2a
2314  AZ Leiden
T 071-7600056


Meer

De Batavieren Leiden

IJsselkade 48
2314 VM Leiden
T 071-7600056


Meer
© copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid