BSO De Watergeuzen

Welkom bij BSO De Watergeuzen! BSO De Watergeuzen is, met een ruime locatie, gelegen de wijk De Waard in Leiden. In onze gezellige BSO- groep is er voldoende ruimte om te spelen en te bewegen. Ook bieden wij verschillende workshops en activiteiten aan voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar. Lekker chillen met je vrienden kan natuurlijk ook! Zo is er voor iedereen iets te doen dat bij hem of haar past of waar iets nieuws ontdekt kan worden. Ook hebben we 2 buitenruimtes waar je lekker kan spelen! Eén beneden waar je kan spelen met zand of kan fietsen en bovenop onze locatie hebben we groot dakterras waar je kan rennen, spelen of chillen! Het dakterras is voorzien van een open ruimte met zit gelegenheid en een grote voetbal kooi waar de bal nooit kwijt kan raken! 

Onze BSO is van alle gemakken voorzien!

Naast de uitdagende activiteiten en workshops kun je ook je A én B zwemdiploma onder BSO tijd bij ons halen, kun je bij onze kinderkapper terecht, volg je een dansles bij De Rode Sneakerz of schuif je aan bij onze Eetclub waar je kan genieten van een warme maaltijd! Wil je hier van gebruik maken, dan overleggen we dit eerst met jouw vader en moeder. 

Vakantieprogramma

Ook zo benieuwd wat wij allemaal doen tijdens de vakantie!? Bekijk het vakantieprogramma van De Watergeuzen.

Scholen

Onder begeleiding van een medewerker van de BSO nemen we je veilig mee naar de BSO. De afstand tussen de scholen en de BSO is te groot om te lopen en daarom maken wij gebruik van een BSO-bus, (bak)fiets of taxi-vervoer. Je draagt een veiligheidshesje zodat je goed zichtbaar bent in het verkeer. Bij de volgende scholen halen wij kinderen op. Zit jouw school er niet bij? Laat je ouders dan contact zoeken met Relatiebeheer en samen kijken wij of je op onze BSO kan komen spelen!

  • Lucas van Leyden- locatie Steeg Leiden  (ophaaldagen: ma t/m vrij)
  • Daltonschool De Leeuwerik Leiderdorp (ophaaldagen: ma,di,do,vrij)
  • De Prins Willem-Alexander School Leiderdorp (ophaaldagen: ma,di,do,vrij)
  • De Zijlwijkschool Leiden (ophaaldagen: ma t/m vrij)
  • De Dukdalf Leiden  (ophaaldagen: ma t/m vrij)
  • De Hasselbraam Leiderdorp (ophaaldagen: ma,di,do)

Openingstijden

BSO De Watergeuzen is 5 dagen per week, van maandag t/m vrijdag, geopend tot 18:30 uur.  Meer weten over de verschillende mogelijkheden? Bel dan met Relatiebeheer via 071-7600056 of mail via info@dekinderhaven.nl 

GGD inspectierapport

Wij werken volgens de eisen van de GGD. Ieder jaar worden wij gecontroleerd en komt de GGD bij ons op bezoek. Lees hier ons laatste GGD inspectie rapport.

LRK Nummer

Het registratienummer van BSO De Watergeuzen is: 193548100

Onze locaties

De Watergeuzen Leiden

Willem Barentszstraat 47
2315 TZ Leiden
T 071-7600056


Meer

BSO Joppensz Leiden

Van Vollenhovenkade 15
2313 GG Leiden
T 071-7600056


Meer

De Romeinen Alphen a/d Rijn

Hooftstraat 184-186
2406 GP Alphen a/d Rijn
T 071-7600056


Meer

BSO Matilo Leiden

Besjeslaan 2a
2314  AZ Leiden
T 071-7600056


Meer

De Batavieren Leiden

IJsselkade 48
2314 VM Leiden
T 071-7600056


Meer
© copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid