Cursus voor ouders van kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong/hoogbegaafdheid

Ben je ouder van een peuter of kleuter met (het vermoeden van) een ontwikkelingsvoorsprong/hoogbegaafdheid en wil je meer weten over de cognitieve en sociaal- emotionele ontwikkeling, opvoeding en contact met school?

Volg dan de oudercursus van De Leidse Aanpak (LATO) om informatie te krijgen en ervaringen uit te wisselen met andere ouders. De cursus wordt gegeven door Judith Hendriks, Melanie Lempers en Dominique Miedema. Alle drie professionals die werkzaam zijn met begaafde kinderen, maar die als ouder ook de nodige ervaring hebben opgedaan!

Wanneer?

De oudercursus bestaat uit 4 avonden op de volgende data: dinsdag 5 april, dinsdag 19 april, dinsdag 10 mei en dinsdag 24 mei 2022. De cursus start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. 

Locatie?

De cursus wordt gehouden in de Korte Vlietschool, Donizettilaan 1a, 2324 BE Leiden.

Kosten? 

€30 euro per persoon voor de gehele cursus van 4 avonden. Als je graag mee wil doen maar de kosten zijn een probleem, neem dan even contact op met lineke@bureautalent.nl.

Zo meld je je aan: 

Voor meer informatie over het aanmelden en de vervolgstappen verwijzen wij jullie naar de website van De Leidse Aanpak voor Talentontwikkeling (LATO). 

Meer nieuws


Warme maaltijd als lunch op het kinderdagverblijf

Warme maaltijd als lunch op het kinderdagverblijf Sinds januari 2022 zijn we op onze kinderdagverblijflocaties gestart met een warme maaltijd als lunch voor kinderen...


Meer

Hoera!

20 jaar in dienst! Hoera vandaag zijn Ilse werkzaam bij BSO De Watergeuzen en Jolanda werkzaam bij Kinderdagverblijf De Batavieren 20 jaar in dienst bij De...


Meer

Cursus positive discipline

Cilleke van Gijzen-Markslag heeft gevraagd of wij de volgende informatie met jullie willen delen. Het ouderschap kan een pittige uitdaging zijn!Zeker wanneer je...


Meer
© copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid