De Kinderboekenweek komt eraan!

Reis mee tijdens de Kinderboekenweek 

Woensdag 2 oktober a.s. gaat de Kinderboekenweek 2019 van start. De Kinderhaven doet hier uiteraard aan mee. Tot en met 13 oktober staat alles in het teken van boeken en (voor-) lezen. Ieder jaar krijgen wij de nieuwsbrief over de Kinderboekenweek toegestuurd van Boekhandel Silvester uit Leiden. Wij hebben de leukste informatie uit de nieuwsbrief voor jullie op een rijtje gezet:


Prentenboek 

Ieder jaar verschijnt er speciaal voor de Kinderboekenweek een prentenboek. Dit jaar is dat André het astronautje op zoek naar Laika, gemaakt door André Kuipers en Natascha Stenvert. Het prentenboek is alleen te koop tijdens de Kinderboekenweek voor € 7,25. 

Kinderboekenweekgeschenk

Bij aankoop van minimaal € 10,- aan kinderboeken ontvang je tijdens de kinderboekenweek het kinderboekenweekgeschenk “Haaientanden” van Anna Woltz. Vind jij de gouden boekenlegger in je geschenk? Dan hebben ze bij Silvester een cadeautje voor je! 

Win een gesigneerd exemplaar van “Haaientanden”

Wist je dat je “Haaientanden” van Anna Woltz kan winnen?! Speur mee naar de haaientanden die in iedere boekwinkel verstopt zijn en win een gesigneerd exemplaar! 

Activiteiten bij Boekhandel Silvester

Ook buiten de Kinderboekenweek om organiseert Boekhandel Silvester regelmatig activiteiten voor kinderen en hun ouders. Wil je meer weten? Bekijk dan de activiteitenagenda hier. 

Meer nieuws


Warme maaltijd als lunch op het kinderdagverblijf

Warme maaltijd als lunch op het kinderdagverblijf Sinds januari 2022 zijn we op onze kinderdagverblijflocaties gestart met een warme maaltijd als lunch voor kinderen...


Meer

Hoera!

20 jaar in dienst! Hoera vandaag zijn Ilse werkzaam bij BSO De Watergeuzen en Jolanda werkzaam bij Kinderdagverblijf De Batavieren 20 jaar in dienst bij De...


Meer

Cursus positive discipline

Cilleke van Gijzen-Markslag heeft gevraagd of wij de volgende informatie met jullie willen delen. Het ouderschap kan een pittige uitdaging zijn!Zeker wanneer je...


Meer
© copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid