De Kinderhaven doet mee aan…

Avondvierdaagse Alphen & Kids Run Leiden

De Kinderhaven is deze maand aanwezig bij een aantal leuke evenementen in Leiden en Alphen. We vinden het fijn om betrokken te zijn in de buurt van onze opvanglocaties en dragen zo een steentje bij aan deze leuke kinder-activiteiten!

Avondvierdaagse Alphen aan den Rijn

Gisteren , maandag 13 mei , is de avondvierdaagse van Alphen aan den Rijn van start gegaan. Bijna 2000 enthousiaste deelnemers wandelen 4 avonden lang een mooie route door de straten van Alphen aan den Rijn. De kinderen en medewerkers van BSO De Romeinen lopen ook mee tijdens het gezelligste wandelfestijn van Alphen.

De Kinderhaven is, net zoals bij vorige edities, ook dit jaar betrokken bij de avondvierdaagse. Iedere avond staan we klaar om alle kaarten van de deelnemers te stempelen, bij onze Kinderhaven stempelpost. Daarnaast ontvangen de deelnemers bij de start een gave Kinderhaven keycord.

Wist je dat je een prijs kan winnen met het Kinderhaven keycord? Check ons op Facebook of op Instagram voor meer informatie!

Baronie Kinderdag Alphen aan den Rijn

Op zaterdag 18 mei a.s. is De Kinderhaven aanwezig bij de feestelijke kinderdag van winkelcentrum De Baronie in Alphen. De Baronie bestaat dit jaar alweer 5 jaar en dat wordt groot gevierd! Foodkraampjes, kinderactiviteiten en een hoop gezelligheid! De kinderdag beloofd een succes te worden! Wij zijn aanwezig met onze Kinderhaven-kraam waar je mee kan doen met een raad-wedstrijd en voor alle kinderen hebben we een mooie glittertattoo! De kinderdag wordt gehouden van 11.00-16.30uur op het buitenplein van winkelcentrum De Baronie in Alphen aan den Rijn.

Corpus Kids Run- Leidse Marathon

Aanstaande zondag 19 mei vindt het meest sportieve evenement van Leiden plaats: De Leidse Marathon. Al weken zijn de kinderen van onze BSO-locaties in Leiden aan het trainen voor hun deelname aan de Corpus Kids Run. Deze run wordt speciaal georganiseerd voor kinderen en is ieder jaar een feestje om aan deel te nemen! De kinderen van De Kinderhaven zijn er klaar voor!

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Nieuwsgierig naar de avondvierdaagse, kinderdag of kids run? Wij delen dagelijks leuke foto’s, berichten en winacties op de social media pagina’s van De Kinderhaven.

Facebook De Kinderhaven Leiden en De Kinderhaven Alphen
Instagram @dekinderhavenleiden en @dekinderhavenalphen

Meer nieuws


De Kinderhaven en het coronavirus

Corona en De Kinderhaven Voor alle informatie over het coronavirus en De Kinderhaven verwijzen wij jullie naar de speciale corona-pagina op onze website: Corona...


Meer

Groepsmedewerkers ronden babytraining met succes af!

Training “communiceren met baby's in de kinderopvang”Toen in december 2020 voor een nog onbekende periode onze reguliere kinderopvang dicht moest, heeft onze pedagogisch coach...


Meer

Nieuwsgierig naar wat onze BSO-locaties gaan doen in de voorjaarsvakantie?

Hoera, de voorjaarsvakantie is in zicht! De voorjaarsvakantie komt er weer aan! Normaliter een gezellige drukke week waarin we voor alle kinderen een te...


Meer
© copyright 2021 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid