Op stap tijdens het Pinksterweekend?

Wij selecteerde de leukste uitjes voor het hele gezin

Op 9 & 10 juni vieren wij Pinksteren en zijn alle locaties van De Kinderhaven zijn gesloten. Genieten van een extra lang weekend! Ga jij er op uit met het hele gezin? Wij hebben wat uitstapjes op een rijtje gezet:

Leuke uitjes met kinderen tijdens het Pinksterweekend

Dag van het Kasteel op Landgoed Keukenhof

Op Tweede Pinkersterdag is landgoed Keukenhof extra feestelijk want dan vieren zij de Dag van het Kasteel. De gidsen staan klaar om je uitleg te geven over de historie, architectuur en inrichting van kasteel Keukenhof. Daarnaast zijn er leuke activiteiten voor jong en oud. Kom kijken bij de spannende roofvogelshows, knuffel met de dieren van de kinderboerderij, kom springen op het springkussen en laat je schminken.

Zomerspektakel aan het meer 

Op zondag 9 juni wordt de 3e dag van het Zomerspektakel aan het meer in Alphen gehouden. Een dag vol met muziek, gezelligheid en leuke kinderactiviteiten. Een leuke dag voor het hele gezin! Bekijk het programma van zondag op de website van het Zomerspektakel aan het meer. 

De Appelparade 2019

Lekker eten, theater, muziek, shoppen en puur genieten tijden de Appelparade: het jaarlijkse Pinksterfeest op landgoed De Olmenhorst. Op 9 en 10 juni wordt dit gezellige feest gehouden. Dit jaar werkt De Olmenhorst samen met Kiind magazine, die haar leukste activiteiten van het voormalige Kiind festival meeneemt. Kinderen kunnen hutten bouwen, broodjes bakken, pony rijden, naar het poppentheater kijken en geschminkt worden. Ook worden er kookworkshops gehouden en kun je kijken naar een fair trade modeshow. Wil je er ook bij zijn? Bekijk dan de speciale Appelparade website. 

Hortus Botanicus Leiden

Op zoek naar een leuke natuur-activiteit? Ga eens op avontuur in de Hortus Botanicus in Leiden. De Hortus botanicus Leiden is de oudste botanische tuin van nederland. Aangelegd in 1590 en uitgebreid in de eeuwen daarna is de Hortus hét groene hart van Leiden. Bezoekers kunnen hier terecht voor een rustgevende wandeling; onderzoekers uit de hele wereld komen hier om onderzoek te doen naar de vermaarde collectie van de Hortus. Voor kinderen worden er ook leuke activiteiten georganiseerd. Plan je bezoek aan de Hortus in via de website en je gaat een leuke dag tegemoet! 

Schijnt het zonnetje tijdens Pinksteren? Ga dan eens op schelpen-zoektocht op het strand of maak een speurtocht door het bos! 

Fijn Pinksterweekend! 

Namens het hele team van De Kinderhaven wensen wij jullie een hele fijn Pinksterweekend toe. 

Meer nieuws


Warme maaltijd als lunch op het kinderdagverblijf

Warme maaltijd als lunch op het kinderdagverblijf Sinds januari 2022 zijn we op onze kinderdagverblijflocaties gestart met een warme maaltijd als lunch voor kinderen...


Meer

Hoera!

20 jaar in dienst! Hoera vandaag zijn Ilse werkzaam bij BSO De Watergeuzen en Jolanda werkzaam bij Kinderdagverblijf De Batavieren 20 jaar in dienst bij De...


Meer

Cursus positive discipline

Cilleke van Gijzen-Markslag heeft gevraagd of wij de volgende informatie met jullie willen delen. Het ouderschap kan een pittige uitdaging zijn!Zeker wanneer je...


Meer
© copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid