BSO Zwemclub

Bij De Kinderhaven kunnen BSO-kinderen hun A én B zwemdiploma halen tijdens BSO-tijd! Leuk voor de kinderen en gemakkelijk voor hun ouders! Als de kinderen uit school gehaald worden, gaan ze eerst naar de BSO-locatie; daar worden de kinderen voor de eerste zwemles verzameld. De kinderen krijgen iets te eten en te drinken voordat ze in de BSO-bus, onder begeleiding van een vaste BSO-medewerker, naar het zwembad vertrekken. Eenmaal bij het zwembad aangekomen, ondersteunen wij de kinderen bij het omkleden en kunnen de kinderen starten met de zwemles. De kinderen krijgen van een gediplomeerde zweminstructeur zwemles en zullen op hun eigen zwem-niveau les krijgen. Na afloop van de zwemles worden de kinderen opnieuw, door de medewerker van De Kinderhaven, ondersteund bij het omkleden en krijgen ze op de terugweg naar de BSO-locatie iets te eten en te drinken.

De Zwemclub in Leiden

Wanneer je gebruik wil maken van de Zwemclub bij De Kinderhaven is het een voorwaarde om ook klant te zijn bij De Kinderhaven. De kinderen van BSO De Batavieren, BSO De Watergeuzen en BSO Joppensz krijgen zwemles in zwembad De Does. Wij zorgen voor de handdoeken en de zwemkleding zodat je zelf niets mee hoeven te geven aan jouw kind(eren) op de dag van de zwemles. De kinderen starten met zwemles voor het A-diploma en kunnen daarna eventueel door voor hun B-diploma. De zwemlessen worden op maandag, dinsdag en donderdag aangeboden.

Voordat jouw kind(eren) van start kan gaan met de zwemlessen, vragen wij jullie je kind in te schrijven bij zwembad De Does. De inschrijving kan via de website of aan de balie van het zwembad. Het zwembad neemt na de inschrijving contact met je op om te kijken vanaf wanneer er plek is om te starten met de zwemlessen. Voordat je kind begint met de zwemlessen bij De Does vragen wij je om de app van zwembad De Does te downloaden op telefoon of ipad. In de app vind je alle informatie over de zwemlessen en kan je per week de vorderingen van jouw kind(eren) volgen. Bij de eerste zwemles ben je van harte welkom om te komen kijken in het zwembad. Gedurende de zwemperiode mag je meekijken tijdens de geplande kijklessen. In de app van zwembad De Does staan de kijklessen aangegeven. Tijdens het afzwemmen voor het A of B diploma mag je uiteraard ook aanwezig zijn. Zwembad De Does informeert ouders hier tijdig over.

Tarief zwemlessen

Klik hier voor tarievenlijst van zwembad De Does

Vragen?

Heb je vragen over de zwemlessen? Neem dan contact op met onze afdeling Relatiebeheer via info@dekinderhaven.nl of telefoonnummer 071-7600056.

© copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid