Warme maaltijd op de kinderopvang

“Gezond, afwisselend en superfijn voor het drukke gezin”  

Een gezonde warme maaltijd en jou ontzorgen vinden wij heel belangrijk. Voor werkende ouders met kinderen is het avondeten soms een hele puzzel, met deze gedachten hebben wij De Eetclub opgericht.   

Hoe werkt De Eetclub?

Kinderen van 1 tot 12 jaar, lid van De Eetclub, ontvangen tijdens de lunch of aan het einde van de middag een warme maaltijd en gezond toetje. Zo hebben de kinderen voldoende gegeten als ze thuiskomen.  

Kinderdagverblijf

Alle kinderen van het kinderdagverblijf eten tussen de middag gezellig samen. Kinderen die aangemeld zijn voor De Eetclub ontvangen tijdens de lunch een warme maaltijd. De andere kinderen eten tegelijkertijd een broodmaaltijd. Om 17.00 uur krijgen de kinderen van De Eetclub een broodmaaltijd aangeboden. Zo hebben ze voldoende gegeven als ze thuiskomen.   

Buitenschoolse opvang (BSO)

Alle kinderen die lid zijn van De Eetclub eten gezamenlijk om 17.00 uur een warme maaltijd en een gezond toetje. Vanaf 17.45 uur keren de kinderen weer terug naar hun eigen groep. Als jij je kind ophaalt heeft hij of zij voldoende gegeten. 

Welke locaties bieden een warme lunch aan?

Zowel in Leiden als in Alphen aan den Rijn bieden wij warme maaltijden van Lekker en Vers aan. Lekker en Vers verzorgt iedere maand een variërend menu.  

Leiden

  • KDV en BSO De Batavieren: maandag, dinsdag en donderdag 
  • KDV en BSO De Watergeuzen: maandag, dinsdag en donderdag 

Alphen aan den Rijn

  • KDV en BSO De Romeinen: dinsdag en donderdag 

Lekker en Vers menu

Lekker en Vers zorgt iedere maand voor een menu met wisselende maaltijden. 

Kosten warme maaltijd kinderopvang De Kinderhaven 

De Eetclub voor het kinderdagverblijf kost € 3,45 per dag. De kosten voor de buitenschoolse opvang zijn € 3,95 per dag. Je kan ervoor kiezen om standaard lid te zijn van De Eetclub, maar je kan ook af en toe meedoen. De kosten worden automatisch doorberekend op de maandelijkse verzamel factuur van De Kinderhaven.  

Aanmelden voor De Eetclub 

Wil je standaard of een enkele keer gebruik maken van deze service? Stuur dan een e-mail naar onze afdeling relatiebeheer. Let op! Wij ontvangen graag de aanmelding uiterlijk op de 20ste van de maand voor de komende maand.  

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Onze afdeling relatiebeheer staat je graag te woord via 071-7600056 of info@dekinderhaven.nl

© copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid