De Kinderkapper

Voor sommige kinderen is naar de kapper gaan erg spannend, maar niet bij De Kinderhaven!

Gratis naar de kapper

Voor sommige kinderen is naar de kapper gaan een spannende activiteit die ook nog eens veel tijd en energie kost. Bij De Kinderhaven bieden we de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de kinderkapper. De Kinderkapper brengt iedere 6 weken een bezoek aan de verschillende locaties. De kinderen worden in hun vertrouwde groepsruimte geknipt en terwijl de groepsleidster met het kind praat of een boekje voorleest, knipt de kapper snel en handig de haren in het door jouw gewenste model.

Even voorstellen

Noëlle Hoogendoorn is onze kinderkapper. Noëlle is, naast dat ze haar kappersdiploma heeft, werkzaam als pedagogisch medewerker op de verschillende groepen van onze locatie De Romeinen. Wij vinden het fijn dat de kinderen geknipt worden door een vast en bekend gezicht binnen onze organisatie.

Aanmelden

Interesse in de kinderkapper? In de jaarplanning is te zien wanneer Noëlle op welke locatie komt knippen. Wil je gebruik maken van de knipservice? Meld jouw kind(eren) dan op tijd aan!
Stuur een mail naar kinderkapper@dekinderhaven.nl en vermeld hierin duidelijk de naam/namen van jouw kind(eren) én op welke groep zij word(en) opgevangen. Vermeld ook welk model kapsel je wenst voor je kind(eren). De kinderkapper is een service die we aanbieden vanuit De Kinderhaven. Er zijn dus geen kosten verbonden aan deze service! 

Jaarplanning

Wij hebben een jaarplanning gemaakt, zodat ouders vooraf kunnen zien wanneer de kinderkapper op welke locatie aanwezig is om de kinderen te knippen. Klik hier om de jaarplanning in overzicht te zien. Ook staan alle data vermeld in onze kalender

© copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid