Inschrijven bij De Kinderhaven

Wat leuk dat je jouw kind(eren) bij ons wilt inschrijven. Dit kun je doen door ons inschrijfformulier digitaal in te vullen. Wanneer je meerdere kinderen wilt inschrijven, schrijf je eerst één kind in via het inschrijfformulier. Na de inschrijving van het eerste kind kun je meteen een volgend kind inschrijven zodat je bepaalde gegevens niet opnieuw hoeft in te voeren. Kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact op met onze Afdeling Relatiebeheer. Ans en Evelin helpen je graag! 

Inschrijven en wachtlijst 

Wij bieden opvang aan kinderen vanaf 3 maanden t/m 12 jaar. Op alle locaties van De Kinderhaven werken we momenteel met wachtlijsten omdat veel van onze opvangplekken al gevuld zijn. Of er een nieuwe plek beschikbaar is ligt aan meerdere factoren. Naast dat we afhankelijk zijn van opvangplekken die vrij komen door opzegging of wijziging in opvang, ligt de beschikbaarheid ook aan de leeftijd van jouw kind(eren), de gewenste startdatum, hoeveel opvangdagen en welke opvangdagen je nodig hebt. Daarnaast bieden wij voorrang aan:

  • Kinderen van medewerkers van De Kinderhaven.
  • Kinderen van ouders die al opvang afnemen bij De Kinderhaven.
  • Kinderen van nieuwe ouders die wonen in het postcodegebied rondom onze locaties.
  • Kinderen van (nieuwe) ouders die 3 of meer dagen opvang gaan afnemen. 

Omdat er dus meerdere factoren van invloed zijn op de beschikbaarheid kunnen wij niet inschatten hoe lang de wachtlijst per locatie duurt. Relatiebeheer hanteert daarom de volgende werkwijze bij een nieuwe inschrijving. Zij behouden wel altijd de mogelijkheid om, bij het behandelen van de inschrijvingen, een keuze te maken die het beste past in de planning van de desbetreffende locatie. 

Kinderopvang nodig binnen 6 maanden na inschrijving

Heb je binnen 6 maanden na datum van inschrijving kinderopvang nodig, dan bekijkt Relatiebeheer meteen wat de mogelijkheden zijn in onze planning. Ans en Evelin nemen binnen enkele dagen contact met je op om de beschikbaarheid te bespreken. Is er een plek beschikbaar, dan krijg je een opvangcontract aangeboden. Het opvangcontract dient binnen 7 dagen na aanbieding digitaal geaccordeerd te zijn zodat je het recht op de gereserveerde dagen behoudt en de opvang definitief van start kan gaan vanaf de gecontracteerde startdatum. Ter informatie: inschrijven voor onze buitenschoolse opvang kan vanaf de 3e verjaardag van jouw kind(eren). 

Kinderopvang nodig later dan 6 maanden na inschrijving

Ben je zwanger en/of heb je op wat langere termijn kinderopvang nodig? Bij De Kinderhaven kan er op ieder moment een inschrijving worden gedaan. Wel bekijken we iedere inschrijving rond 6 maanden voor de gewenste startdatum. Dit kan dus betekenen dat het wat langer duurt voordat je iets van ons hoort. Rond de 6 maanden voor de gewenste startdatum bekijkt Relatiebeheer jouw inschrijving en neemt hierna contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Ter informatie: inschrijven voor onze buitenschoolse opvang kan vanaf de 3e verjaardag van jouw kind(eren). 

Persoonsgegevens

Door het inschrijven van jouw kind(eren) geef je De Kinderhaven toestemming voor het gebruik van de door jouw ingevulde persoonsgegevens. In ons privacy statement geven wij meer informatie over hoe wij omgaan met jouw gegevens.

Handige links

Onze locaties

BSO De Romeinen Alphen

Rozenstraat 31a
2406 BJ Alphen a/d Rijn
T 071-7600056


Meer

De Watergeuzen Leiden

Willem Barentszstraat 47
2315 TZ Leiden
T 071-7600056


Meer

De Romeinen Alphen

Hooftstraat 184-186
2406 GP Alphen a/d Rijn
T 071-7600056


Meer

BSO Matilo Leiden

Besjeslaan 2a
2314  AZ Leiden
T 071-7600056


Meer

De Batavieren Leiden

IJsselkade 48
2314 VM Leiden
T 071-7600056


Meer
© copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid