Inschrijven bij De Kinderhaven

Wat leuk dat je jouw kind(eren) bij ons wilt inschrijven. Dit kun je doen door ons inschrijfformulier digitaal in te vullen. Wanneer je meerdere kinderen wilt inschrijven, schrijf je eerst één kind in via het inschrijfformulier. Na de inschrijving van het eerste kind kun je meteen een volgend kind inschrijven zodat je bepaalde gegevens niet opnieuw hoeft in te voeren. Kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact op met onze Afdeling Relatiebeheer. Ans en Evelin helpen je graag! 

Inschrijving, aanvraaglijst en wachtlijst

Bij De Kinderhaven bieden we opvang aan voor kinderen vanaf 3 maanden t/m 12 jaar oud. Voor al onze locaties werken we met een aanvraaglijst en/of wachtlijst systeem. De beschikbaarheid van plaatsen hangt af van verschillende factoren, waaronder de leeftijd van jouw kind(eren), de gewenste startdatum, het aantal dagen en de specifieke dagen waarop er opvang nodig is. Daarnaast bieden wij voorrang aan:

  • Kinderen van medewerkers van De Kinderhaven.
  • Kinderen van ouders die al opvang afnemen bij De Kinderhaven.
  • Kinderen van nieuwe ouders die wonen in het postcodegebied rondom onze locaties.
  • Kinderen van (nieuwe) ouders die 3 of meer dagen opvang gaan afnemen. 

Omdat er meerder factoren van invloed zijn op de beschikbaarheid hanteert Relatiebeheer de volgende werkwijze bij een nieuwe inschrijving.

Kinderopvang nodig binnen 9 maanden na inschrijving 

Indien je binnen 9 maanden na je inschrijving kinderopvang nodig hebt, kijkt Relatiebeheer direct naar de mogelijkheden in onze planning. Binnen enkele dagen neemt Ans Of Evelin contact met je op om de beschikbaarheid te bespreken. Als er een plek beschikbaar is, ontvang je een opvangcontract. Dit contract moet binnen 7 dagen na aanbieding digitaal worden goedgekeurd om je recht op de gereserveerde dagen te behouden en de opvang definitief te laten beginnen op de afgesproken startdatum. 
Ter informatie: inschrijven voor onze buitenschoolse opvang kan vanaf de 3e verjaardag van jouw kind(eren). 

Kinderopvang nodig later dan 9 maanden na inschrijving

Ben je zwanger en/of heb je op een later moment kinderopvang nodig? Bij De Kinderhaven kan er op ieder moment een inschrijving gedaan worden. Het kan iets langer duren voordat je van ons hoort. Ongeveer 9 maanden voor de gewenste startdatum bekijken we jouw inschrijving en nemen vervolgens contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Ter informatie: inschrijven voor onze buitenschoolse opvang kan vanaf de 3e verjaardag van jouw kind(eren). 

Persoonsgegevens

Door het inschrijven van jouw kind(eren) geef je De Kinderhaven toestemming voor het gebruik van de door jouw ingevulde persoonsgegevens. In ons privacy statement geven wij meer informatie over hoe wij omgaan met jouw gegevens.

Handige links

Onze locaties

BSO De Romeinen Alphen

Rozenstraat 31a
2406 BJ Alphen a/d Rijn
T 071-7600056


Meer

De Watergeuzen Leiden

Willem Barentszstraat 47
2315 TZ Leiden
T 071-7600056


Meer

De Romeinen Alphen

Hooftstraat 184-186
2406 GP Alphen a/d Rijn
T 071-7600056


Meer

BSO Matilo Leiden

Besjeslaan 2a
2314  AZ Leiden
T 071-7600056


Meer

De Batavieren Leiden

IJsselkade 48
2314 VM Leiden
T 071-7600056


Meer
© copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid