Flexibele opvang

Kinderopvang op maat bij een wisselend werkrooster

Wij bieden op verschillende locaties flexibele opvang zonder minimale afname aan. Je kiest eenvoudig online de dagen uit die jij nodig hebt voor het kinderdagverblijf of de BSO in Leiden of Alphen aan den Rijn.

Kinderopvang op maat 

Iedere locatie van De Kinderhaven biedt flexibele opvang aan. Bij flexibele opvang kies je als ouder zelf de dagen uit waarop jouw kind bij ons wordt opgevangen. Via jouw persoonlijke ouderportaal vraag je de benodigde opvangdagen aan, waarna onze afdeling Relatiebeheer de aanvragen behandelt. Na goedkeuring van de aanvragen is jouw kind van harte welkom om te komen spelen.  

Geen minimale afname flexibele opvang 

Bij De Kinderhaven denken wij graag mee met de ouders. Daarom hanteren wij geen minimale afname in het aantal af te nemen opvangdagen. Wij vinden het wel belangrijk dat jouw kind de mogelijkheid krijgt om een vertrouwensband op te bouwen met de medewerkers van de groep. Wanneer de aangevraagde opvangdag is goedgekeurd is het daarom voor minimaal 4 aaneengesloten uren. 

Flexibele opvanggroep 

Op iedere kinderdagverblijflocatie hebben wij een groep ingericht, speciaal voor de flexibele opvang. Bij de BSO-locaties spelen de kinderen met flexibele opvang mee met alle andere kinderen en is er geen aparte groep. Het interieur van onze flexibele groepen is met zorg samengesteld zodat kinderen zich geborgen en veilig voelen. Daarnaast zorgen wij met het juiste speelgoed en aanbod in activiteiten dat de kinderen zich goed kunnen ontwikkelen. We wisselen de groepsmomenten af met individuele momenten. Daarnaast werken wij met thema’s waarin wij iedere 6-8 weken een nieuw thema aanbieden. Onze uitstapjes en activiteiten passen wij hierop aan zodat de kinderen optimaal kunnen genieten van het thema.

Inschrijven & meer informatie 

Om de flexibele opvang voor iedereen zo goed mogelijk te regelen, hebben we een document opgesteld met flexibele opvang-voorwaarden voor het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Heb je hierna nog vragen? Onze afdeling Relatiebeheer beantwoordt ze graag via 071-7600056 of stuur een e-mail

Ben je enthousiast geworden over de flexibele opvang van De Kinderhaven? Dat snappen wij helemaal! Je kan op deze pagina eenvoudig een vrijblijvende rondleiding inplannen om een van onze locaties vrijblijvend te bekijken. Is rondkijken niet meer nodig? Je kunt jouw kind ook direct inschrijven voor de flexibele opvang in Leiden & Alphen aan den Rijn.

© copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid