Flexibele kinderopvang

Kinderopvang op maat bij een wisselend werkrooster

Wij bieden op verschillende locaties in Leiden & Alphen aan den Rijn flexibele kinderopvang aan. Je kiest eenvoudig online welke dagen jij buitenschoolse- of kinderopvang nodig hebt. 

Kinderopvang zonder vaste dagen 

Iedere locatie van De Kinderhaven biedt flexibele kinderopvang aan. Bij flexibele kinderopvang kies je als ouder zelf de dagen uit wanneer je kinderopvang nodig hebt. Via jouw persoonlijke ouderportaal vraag je de benodigde opvangdagen aan voor het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang. Onze Afdeling Relatiebeheer neemt jouw aanvraag in behandeling en laat jou zo spoedig mogelijk weten of jouw kind(eren) die dag kan spelen bij De Kinderhaven.

Flexibele kinderopvang groep 

Op iedere kinderdagverblijf locatie in Leiden en Alphen aan den Rijn hebben wij een groep speciaal ingericht voor de flexibele kinderopvang. Bij de BSO-locaties spelen de kinderen met flexibele opvang mee met alle andere kinderen. Het interieur van onze flexibele groepen is met zorg samengesteld zodat kinderen zich geborgen en veilig voelen. Daarnaast zorgen wij met het juiste speelgoed en aanbod in activiteiten dat de kinderen zich maximaal ontwikkelen. We wisselen de groepsmomenten af met één op één tijd. Daarnaast werken wij met thema’s waarin wij iedere 6-8 weken een nieuw thema behandelen. Bij ieder thema horen ook leuke uitstapjes en leerzame activiteiten.

Een vertrouwd gezicht voor jouw kind

Iedere flexibele kinderopvang groep heeft haar eigen team met vaste medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat jouw kind de mogelijkheid krijgt om een vertrouwensband op te bouwen met de medewerkers van de groep. Daarom hebben wij voor een minimaal aantal uren flexibele opvang. Het minimum aantal uren is minimaal 1 dagdeel per 2 weken. Een dagdeel bestaat uit 4 aangesloten uren. Meer informatie hierover is na te lezen in de voorwaarden van de flexibele kinderopvang.

Inschrijven & meer informatie 

Om de flexibele kinderopvang voor iedereen zo goed mogelijk te regelen, hebben we een document opgesteld met flexibele kinderopvang voorwaarden voor het kinderdagverblijfen de buitenschoolse opvang. Heb je hierna nog vragen? Onze Afdeling Relatiebeheer beantwoordt ze graag via 071-7600056 of stuur een e-mail

Ben je enthousiast geworden over de flexibele kinderopvang van De Kinderhaven? Dat snappen wij helemaal! Je kan online eenvoudig een vrijblijvende rondleiding inplannen om een van onze locaties vrijblijvend te bekijken. Is rondkijken niet meer nodig? Je kunt jouw kind ook direct inschrijven voor de flexibele kinderopvang in Leiden & Alphen aan den Rijn.

© copyright 2022 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid