BSO JOPPENSZ

Welkom bij BSO Joppensz!

BSO Joppensz is een knusse locatie gevestigd in basisschool Joppensz. Persoonlijke benadering en een warm welkom vinden wij belangrijk! Onze vaste medewerkers zullen je van school of uit de klas halen en je meenemen naar de BSO waar er van alles te doen is!  Er zijn activiteiten en workshops waar je aan mee kunt doen, maar je kunt natuurlijk ook vrij spelen met je vriendjes en vriendinnetjes. De locatie heeft ook een technieklokaal en een beweegruimte tot de beschikking waar we samen lekker kunnen bewegen en workshops kunnen volgen. Er is voor alle leeftijden voldoende speelmateriaal om uitgedaagd te worden. Ook hebben we een buitenplein aan onze BSO vast zitten waar je al je energie kwijt kunt en je lekker vrij kan spelen wanneer jij maar wilt!  

BSO Joppensz biedt meer!

Naast de uitdagende activiteiten en workshops kun je ook je zwemdiploma onder BSO tijd bij ons halen! Mocht je nou niet naar onze BSO hoeven komen omdat je ouders thuis zijn, maar wil je alleen een studiedag bij ons afnemen? Geen probleem! Laat je ouders contact zoeken met relatiebeheer en je mag lekker bij ons komen spelen!  

Samenwerking

Samen met Basisschool Joppensz en Stichting Peuterspeelzalen Leiden (SPL) werken wij samen aan een mooi kindercentra. Wij vinden het belangrijk dat jullie leren om met elkaar op te groeien. Wij willen jullie ouders daar zoveel mogelijk in laten participeren en waar mogelijk te ondersteunen bij de opvoeding. Lees hier meer over onze gezamenlijke visie.   

Vakantieprogramma

Ook zo benieuwd wat wij allemaal doen tijdens de vakantie!? Bekijk het vakantieprogramma van BSO Joppensz.

Scholen

Bij de volgende scholen halen wij kinderen op. Zit jouw school er niet bij? Laat je ouders dan contact zoeken met Relatiebeheer en samen kijken wij of je op onze BSO kan komen spelen!

  • Basisschool Joppensz Leiden   
  • St. Josephschool Leiden 
  • De Lorentzschool Leiden 

Openingstijden

BSO Joppensz is 5 dagen per week geopend van 14:00 uur tot 18:30 uur. In schoolvakanties is BSO Joppensz geopend van 7.30-18.30 uur. Wil je vroeger komen spelen op de BSO? Wij bieden 5 dagen per week voorschoolse opvang aan en daarnaast kan er op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ook gebruik worden gemaakt van onze verlengde openingstijden

GGD inspectierapport

Wij werken volgens de eisen van de GGD. Ieder jaar worden wij gecontroleerd en komt de GGD bij ons op bezoek. Lees hier ons laatste GGD inspectie rapport.

LRK Nummer

Het registratienummer van BSO Joppensz is:139566119

Onze locaties

De Watergeuzen Leiden

Willem Barentszstraat 47
2315 TZ Leiden
T 071-7600056


Meer

De Romeinen Alphen a/d Rijn

Hooftstraat 184-186
2406 GP Alphen a/d Rijn
T 071-7600056


Meer

BSO Matilo Leiden

Besjeslaan 2a
2314  AZ Leiden
T 071-7600056


Meer

De Batavieren Leiden

IJsselkade 48
2314 VM Leiden
T 071-7600056


Meer
© copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid