BSO Joppensz

Vanaf heden nemen wij geen nieuwe kinderen meer aan voor BSO Joppensz. Heb je interesse in buitenschoolse opvang, dan verwijzen wij je naar onze andere BSO-locaties

Buitenschoolse opvang in Leiden 

De leukste speellocatie voor jouw kind, zowel vóór als na school. De twee gezellig ingerichte groepsruimten bieden jouw kind een plek om te spelen en te chillen met leeftijdsgenoten. Even bijkomen van een drukke schooldag kan natuurlijk ook! De gymzaal is populair bij de kinderen: “apenkooien” en dansen doen ze hier maar wat graag. Op mooie dagen gaan we lekker naar buiten. Speeltuin “Het Kasteel” ligt op loopafstand van de BSO dus daar zijn we regelmatig te vinden.  

Een vertrouwd gezicht voor jouw kind

Bij De Kinderhaven werken wij met gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Alle leeftijdsgroepen hebben hun eigen pedagogisch medewerkers zodat jouw kind na school in een vertrouwde omgeving kan spelen en ontdekken. Ons team heeft een coachende rol en ondersteunen jouw kind in het opgroeien naar zelfstandigheid. 

Chillen bij BSO Joppensz

Voorschoolse opvang

’s Ochtends op tijd op werk zijn? Jouw kind is van harte welkom op de voorschoolse opvang van BSO Joppensz in Leiden. Iedere werkdag, en tijdens vakanties, openen wij om 7.30 uur. Samen starten we de dag rustig op en gaan we met zijn allen op tijd richting school. Wil je graag vroeger beginnen? Op aanvraag kunnen wij de deuren om 7.00 uur openen. 

Van de BSO naar school en terug

Wij brengen en halen de kinderen te voet naar en van school. We werken samen met de scholen: Joppensz, St. Joseph en Lorentz in Leiden. Staat de school van jouw kinderen niet in het rijtje? Neem contact met ons op zodat wij kunnen zoeken naar een passende oplossing.  *Vanaf heden nemen wij geen nieuwe kinderen meer aan voor BSO Joppensz. Heb je interesse in buitenschoolse opvang, dan verwijzen wij je naar onze andere BSO-locaties

Vakantieprogramma

In de vakanties zijn wij de hele dag geopend en hebben we een tof vakantieprogramma. Leuk activiteiten op locatie wisselen we af met uitstapjes naar musea, de bowlingbaan of op avontuur tijdens een verrassingsuitje. De kinderen mogen zelf ook mee denken over het activiteitenprogramma tijdens de vergaderingen van de BSO-kinderraad.

Locatiehoofd Kim Ouwehand 

Recent ben ik begonnen als locatiehoofd van BSO Joppensz. De locatie was geen onbekende plek voor mij omdat ik al jarenlang met plezier werk als locatiehoofd bij De Batavieren. Samen met ons enthousiaste team dagen wij de kinderen van BSO Joppensz uit door het aanbieden van een afwisselend activiteitenprogramma en de gezellig ingerichte groepsruimtes vol speelmateriaal. Wij vinden het belangrijk om jouw kind een liefdevolle en veilige omgeving te bieden, waar plezier voorop staat! De gezelligste BSO in de omgeving, voor kinderen van 4-13 jaar. Nieuwsgierig naar BSO Joppensz? Ik nodig je van harte uit voor een rondleiding!  

De Kinderhaven van alle gemakken voorzien 

Naast uitdagende buitenschoolse opvang denken wij graag mee met de ouders. De belevenissen van jouw kind kun je, tijdens je werkdag, volgen via een persoonlijk ouderportaal. Je krijgt gedurende de dag verschillende updates en foto’s toegestuurd. Daarnaast kun je informatie uitwisselen met de medewerkers door korte berichtjes te sturen.  

Voor het drukke gezin bieden we handige extra’s aan als de BSO Eetclub. Dit is nog niet alles, bij De Kinderhaven betaal je namelijk (bijna) nooit extra voor een studie- en stakingsdag of een extra opvang-dag  door onze ruildagenservice!  

Handige gegevens 

Heb je opvang nodig vanaf 07.00 uur?

Inschrijven & meer info 

Vanaf heden nemen wij geen nieuwe kinderen meer aan voor BSO Joppensz. Heb je interesse in buitenschoolse opvang, dan verwijzen wij je naar onze andere BSO-locaties

Onze locaties

De Watergeuzen Leiden

Willem Barentszstraat 47
2315 TZ Leiden
T 071-7600056


Meer

De Romeinen Alphen a/d Rijn

Hooftstraat 184-186
2406 GP Alphen a/d Rijn
T 071-7600056


Meer

BSO Matilo Leiden

Besjeslaan 2a
2314  AZ Leiden
T 071-7600056


Meer

De Batavieren Leiden

IJsselkade 48
2314 VM Leiden
T 071-7600056


Meer
© copyright 2022 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid