SHOUT OUT 2024 PPINK voor Jolanda van Mulken

Enorm trots zijn wij op onze collega Jolanda!

Met trots mogen wij delen dat de 1e shout out van 2024 gaat naar onze pedagogisch coach en beleidsmedewerker Jolanda van Mulken.

Op 11 december jl. werd zij tijdens een vergadering op locatie De Batavieren verrast door PPINK en ontving zij het bijbehorende certificaat. Compleet met taartjes en feesthoedjes werd het een feestje voor Jolanda. Op de dag van de pedagogisch professional in 2023, lanceerde beroepsvereniging PPINK vol trots haar nieuwe SHOUT OUT campagne. Elke 3 maanden zetten ze hiermee een unieke pedagogisch professional of beleidsmedewerker/coach in het zonnetje. 

Jolanda zelf moest eerst wel even slikken want zij blijft graag bescheiden over haar kwaliteiten. Ons oordeel als collega’s is unaniem:

Jolanda is een voorbeeld voor vakgenoten en dat willen we graag aan heel Nederland laten zien!

Vanaf 2002 jaar werkt Jolanda van Mulken al bij De Kinderhaven. De eerste 6 jaar als pedagogisch professional en vanaf 2008 als pedagogisch coach/beleidsmedewerker. Jolanda is een ware rots in de branding die bij elke situatie het juiste advies biedt. Ze is altijd bereid om in te vallen op de groep, tot grote vreugde van de kinderen. Een echte multitasker dus, met een aanstekelijk enthousiasme. Jolanda weet iedereen in zijn kracht te zetten en heeft altijd oog voor de driehoek kind-ouder-professional. Ze is een groot voorbeeld voor haar collega’s. Een professional die haar werk eer aan doet.

3 maanden lang is Jolanda SHOUT OUT bij PPINK.

Bij de bekendmaking van de SHOUT OUT plaatste PPINK deze leuke video op social media: https://fb.watch/pLeSIojAkW/ PPINK zal in de komende maanden verschillende berichten met Jolanda delen op social media en hun website.

Meer nieuws


Webinars Centrum voor Jeugd en Gezin

Webinars van kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve helpen je verder! Het Centrum voor Jeugd en Gezin stuurt ons regelmatig informatie voor ouders. Graag delen...


Meer

Maak kennis met Geke

Even voorstellenGeke werkt als pedagogisch medewerker bij De Romeinen in Alphen aan den Rijn. Sinds augustus 2011 werkt ze bij De Kinderhaven. Geke: “Toen ik...


Meer

Warme maaltijd als lunch op het kinderdagverblijf

Warme maaltijd als lunch op het kinderdagverblijf Sinds januari 2022 zijn we op onze kinderdagverblijflocaties gestart met een warme maaltijd als lunch voor kinderen...


Meer
© copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid