Boekhandel Silvester deelt haar tips!

Wij vinden het leuk om nieuwtjes en interessante uitstapjes met jullie te delen

De nieuwsbrief van boekhandel Silvester uit Leiden is er weer! Wij vinden het leuk om nieuwtjes en interessante uitstapjes met jullie te delen.

Verteltheater Boekhandel Silvester

Er is weer van alles te horen, zien en beleven in het verteltheater van Silvester. Kom je ook een keer?  Klik hier voor meer informatie over het programma.

Geef een boek cadeau 

Vanaf 7 februari a.s. mag je weer een boek cadeau geven. Aan jezelf.. of aan een ander…  De leesbevorderingscampagne Geef een (prenten)boek cadeau heeft als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken uit de jeugdliteratuur. Boekhandels en diverse landelijke organisaties bundelen hun krachten om elk jaar een jeugd- en een prentenboekklassieker op een toegankelijke manier beschikbaar te maken. Bij Silvester bestel je het boek “Koning van Katoren” voor slechts € 2,00. Vanaf april verschijnt het prentenboek “Woeste Willem” voor slechts €2,50. 

Mooi nieuw in Silvester 

Silvester krijgt regelmatig nieuwe boeken binnen. Wij zetten er twee voor jullie op een rijtje:

Het begint met een zaadje van Laura Knowles. 

Een kunststuk! Met tekst op rijm van Laura Knowles en prachtige gedetailleerde illustraties van Jennie Webber.
We zien hoe de boom zich ontwikkelt, hoe die verandert per seizoen en hoe de dieren een plek vinden in de boom, op de grond en tussen de wortels.
Over de kringloop van het leven.
Van zaadje tot boom.

Gozert van Pieter Koolwijk

Gozert is de vriend van Ties. Gozert durft álles en neemt Ties mee in zijn avonturen.
Maar hoe zit het eigenlijk? Bestaat Gozert écht of alleen in het hoofd van Ties? En hoe moet hij daarmee omgaan? Ties en zijn ouders kunnen het daar niet over eens worden.
Ties wil het wel proberen zonder Gozert, maar wil Gozert dat wel?

Meer informatie?

Wil je meer weten over Boekhandel Silvester en hun activiteiten? Bekijk dan eens hun website. 

Tot ziens bij Silvester!

Meer nieuws


Kinderopvang gesloten wegens maatregelen coronavirus

Het kabinet heeft op zondag 15 maart jl. besloten dat alle kinderopvangcentra en basisscholen in Nederland t/m 6 april a.s. gesloten moeten blijven. Deze maatregelen...


Meer

Hoera, De Romeinen is goedgekeurd door de GGD!

Inspectie GGD bij KDV De Romeinen. Binnen de kinderopvang branche worden de organisaties jaarlijks gecontroleerd door de GGD (Gemeentelijke Gezondheids Dienst). Op 18 februari jl....


Meer

Met de kinderen thuis; samen de nieuwe situatie door!

Op 26 maart 2020 organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin i.s.m. Tischa Neve een gratis webinar over hoe om te gaan met de nieuwe...


Meer
© copyright 2020 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid