De Kinderhaven is weer open voor reguliere kinderopvang!

De Kinderhaven is weer open voor reguliere kinderopvang

Hoera! Onze locaties zijn weer open voor de dagopvang en voor BSO-opvang aansluitend aan de schooltijd. Wij vinden het heel fijn om iedereen weer te verwelkomen bij De Kinderhaven!

Om de kinderopvang op een zo veilig mogelijke manier te organiseren, hebben wij strenge regels opgelegd gekregen door het ministerie en onze brancheorganisatie. In de afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest om deze regels liefdevol en duidelijk om te schrijven voor medewerkers en voor ouders en maatregelen te treffen die het overdragen van de kinderen goed laten verlopen in onze nieuwe 1,5 meter samenleving.

In dit nieuwsbericht informeren wij jullie graag over de aangepaste routes en overdracht op onze opvanglocaties. Om de looproute en overdracht voor de ouders zo duidelijk mogelijk uit te leggen, hebben wij verschillende instructie-filmpjes opgenomen waarin we stap voor stap de aanpassingen laten zien. 

Dagopvang 0-4 jaar

Kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar mogen vanaf vandaag weer naar het kinderdagverblijf komen. De dagopvang zal open zijn volgens de reguliere openingstijden op maandag t/m vrijdag van 7.30-18.30 uur (enkele locaties openen op aanvraag om 7.00 uur).

Instructie video babygroepen KDV De Batavieren, instructie video peutergroepen KDV De Batavieren en instructie video flexgroep KDV De Batavieren.

Instructie video babygroepen KDV De Watergeuzen, instructie video peutergroepen KDV De Watergeuzen en instructie video flexgroep KDV De Watergeuzen.

Instructie video babygroepen KDV De Romeinen, instructie video peutergroepen KDV De Romeinen en instructie video flexgroep KDV De Romeinen.

Buitenschoolse opvang 4-12 jaar

De basisscholen starten vanaf vandaag met aangepaste lesroosters. Dit betekent dat kinderen niet iedere dag naar school zullen gaan. Kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar mogen naar de buitenschoolse opvang komen als zij op dezelfde dag ook naar school zijn geweest. Gaat jouw kind op andere dagen naar school dan zijn/haar BSO-dagen? Ruil de BSO-dagen dan om via het ouderportaal. 

De overdracht bij de BSO-groepen verloopt anders dan normaal. Om de overdracht uit te leggen, hebben we korte instructie video's gemaakt waarin we per locatie laten zien hoe de overdracht verloopt.

Instructie video BSO De Batavieren

Instructie video BSO De Watergeuzen

Instructie video BSO De Romeinen

Instructie video BSO Joppensz

Instructie video BSO Matilo

Noodopvang bij De Kinderhaven

Wij blijven geopend voor de noodopvang van kinderen waarvan ouders in de vitale sector werken. Ken je iemand die werkzaam is in de vitale sector, noodopvang nodig heeft en nog geen klant is bij De Kinderhaven? Geef dan gerust onze gegevens door en laat diegene contact opnemen met onze Afdeling Relatiebeheer via 071-7600056 of info@dekinderhaven.nl   

Meer informatie? 

Heb je vragen over de heropening van de kinderopvang of kunnen we je ergens anders mee helpen? Neem gerust contact op met onze Afdeling Relatiebeheer via 071-7600056 of info@dekinderhaven.nl. Zij staan jullie graag te woord. 

Meer nieuws


Ben je op zoek naar kinderopvang?

Evelin & Ans van Afdeling Relatiebeheer vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden op iedere locatie. Je kunt hen bereiken via de chatfunctie...


Meer

Maak kennis met Yasmin

Even voorstellenYasmin is praktijkopleider en personeelsplanner bij De Kinderhaven, ze werkt op kantoor bij De Romeinen. 11 jaar geleden begon Yasmin naast haar opleiding als...


Meer

Voorjaarsvakantie bij De Kinderhaven

Hoera, de voorjaarsvakantie is van start gegaan! De kinderen mogen weer genieten van een weekje vakantie.  Tijdens de voorjaarsvakantie zijn onze BSO-locaties de...


Meer
© copyright 2023 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid