Maak kennis met Lotte

Leer de medewerkers binnen De Kinderhaven beter kennen

Even voorstellen 

Lotte is pedagogisch medewerker bij De Watergeuzen in Leiden, ze werkt hier op babygroep De Boekaniers. Lotte: “In oktober 2020 rondde ik mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening af. Daarna ben ik als invalkracht begonnen voor de locaties van De Kinderhaven. Een goede manier om veel ervaring op te doen! Na een jaar ben ik als vast gezicht gaan werken op de babygroep bij De Watergeuzen, waar ik nu nog steeds werk.”

Wist je dat?

We sommen een paar leuke feitjes op die jij nog niet wist over Lotte:

  • Ze is groot fan van de Aziatische keuken!
  • Ze zocht haar beste vriendin begin dit jaar op in Australië. Ze keek hier haar ogen uit tijdens een prachtige roadtrip langs de kust.
  • Ze zit het liefst altijd onder een kleedje als ze op de bank zit. Zelfs in de zomer!
  • Ze houdt niet van ruzie, oh en ook niet van witlof!
  • Ze in haar eerste vriendenboekje heeft geschreven dat ze een ijsbeer wilde worden.

Een dag in het leven van Lotte 

Lotte houdt zich dagelijks bezig met de verzorging van de kinderen. Zo zorgt ze voor de eet- en drinkmomenten van de baby's, het contact met de ouders van de kinderen en is ze nauw betrokken bij de ontwikkeling van de kinderen.

Ik vind het belangrijk om kinderen veilig en vertrouwd te laten voelen.

Lotte kijkt tijdens een werkdag uit naar de knuffels die ze krijgt van de kinderen en naar het zien van de verschillende karakters. Die komen al van jongs af aan naar boven bij de kinderen.

Tijd voor andere hobby's 

Buiten werktijden spreekt Lotte graag af met vrienden of kijkt ze lekker een serie op de bank. Vooral op zondag is Lotte vaak voor de tv te vinden, dan kijkt ze namelijk maar al te graag naar de Formule 1.

Trots

Het maakt Lotte trots wanneer de kinderen blij zijn met haar en de andere leidsters, maar ook wanneer de ouders hun waardering laten zien.

De Kinderhaven is een grote organisatie, maar toch voelt het klein en vertrouwd aan.

Meer nieuws


Speeddate De Kinderhaven

Werken in de kinderopvang? Kom speeddaten bij De Kinderhaven! Kom kennismaken en ontdek of wij een match zijn tijdens De Kinderhaven speeddate op woensdag 22...


Meer

BSO De Batavieren goedgekeurd door de GGD

Inspectie GGD bij buitenschoolse opvang De BatavierenBinnen de kinderopvang branche worden de organisaties jaarlijks gecontroleerd door de GGD (Gemeentelijke Gezondheids Dienst). Op 10 juli ...


Meer

Wijziging studiedagen aanvragen bij de BSO

Vanaf maandag 21 augustus a.s. maken wij het aanvragen van studiedagen gemakkelijker voor ouders van De Kinderhaven. De grootste wijziging betreft dat de optie &ldquo...


Meer
© copyright 2023 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid