Webinars Centrum voor Jeugd en Gezin

Webinars van kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve helpen je verder! 

Het Centrum voor Jeugd en Gezin stuurt ons regelmatig informatie voor ouders. Graag delen wij de meest recente nieuwsbrief met jullie waarin zij een aanbod aan webinars delen. 

Webinars voor ouders 

Het Centrum voor Jeugd en Gezin heeft ook dit jaar weer een aantal webinars voor ouders gemaakt in samenwerking met Tischa Neve. Zij behandelt diverse opvoedkundige onderwerpen en geeft praktische tips. 

Help je kind de scheiding door – vanaf 01 februari 2024  

Onderwerpen zijn onder meer communicatie met kinderen over de scheiding, het omgaan met zowel de emoties van kinderen als ouders. En hoe zorg je dat jullie kinderen zo goed mogelijk door de scheiding heen komen? 

Help, ik ontplof! -  vanaf 01 februari 2024  

Niemand maakt zoveel emoties bij je los als je eigen kind. Positieve, maar ook negatieve. Krijg tips om beter om te gaan met de emoties van je kind(eren) en zelf rustiger te reageren. Met praktische uitleg en direct toepasbare tips voor thuis.  

Kinderen en pittige emoties (Nederlands) – vanaf 01 maart 2024 

Hoe kun je het best omgaan met de intense emoties van je kinderen. Leer begrijpen hoe emoties werken, zelf rust te bewaren en hoe je een gezonde relatie met emoties ontwikkeld. Help je kind(eren) bij het beperken van heftige emoties zoals verdriet en woede-uitbarstingen. 

Children and (intense) emotions (English version) – from 01 March 2024  

You will learn how to effectively deal with the intense emotions of your children by understanding how emotions work, maintaining your own calm, developing a healthy relationship with emotions. And helping children limit intense emotions such as sadness and anger outbursts. 

Deze gratis webinars het hele jaar terugkijken

Het CJG biedt de webinars gratis aan en kun je het hele jaar kan terugkijken via hun website of via een klik op de directe link hieronder:

Meer informatie en aanmelden?

Voor meer informatie of het aanmelden voor een webinar verwijzen we jullie naar de website van het Centrum voor Jeugd en Gezin

Meer nieuws


Warme maaltijd als lunch op het kinderdagverblijf

Warme maaltijd als lunch op het kinderdagverblijf Sinds januari 2022 zijn we op onze kinderdagverblijflocaties gestart met een warme maaltijd als lunch voor kinderen...


Meer

Hoera!

20 jaar in dienst! Hoera vandaag zijn Ilse werkzaam bij BSO De Watergeuzen en Jolanda werkzaam bij Kinderdagverblijf De Batavieren 20 jaar in dienst bij De...


Meer

Cursus positive discipline

Cilleke van Gijzen-Markslag heeft gevraagd of wij de volgende informatie met jullie willen delen. Het ouderschap kan een pittige uitdaging zijn!Zeker wanneer je...


Meer
© copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid