Zo help je je kind een scheiding door! - Webinar Centrum Jeugd & Gezin

Zo help je je kind de scheiding door 

Een scheiding heeft een hele grote impact. Sowieso, maar zeker als er kinderen in het spel zijn. Helaas zijn er veel voorbeelden van scheidingen die veel schade toebrengen aan kinderen. Omdat ouders niet goed bedenken hoe ze de naderende scheiding met hun kinderen moeten delen, omdat er heel veel emoties zijn die in de weg staan om te blijven doen wat goed is voor de kinderen of omdat beide ouders, of één van de ouders, niet goed weten wat voor kinderen belangrijk is in het proces van en na de scheiding. 

Webinar door Tischa Neve

In dit webinar geeft kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve jullie tips om kinderen goed te begeleiden tijdens het proces van een scheiding. Hoe vertel je het je kinderen? Hoe ga je om met hun emoties? En die van jezelf? Welke dingen zijn nou essentieel om te doen in zo'n proces met kinderen? Tischa is naast deskundige ook ervaringsdeskundige. Wat zij nu anders probeert te doen dan hoe het bij haar vroeger is gegaan, deelt ze ook met je in dit webinar. 

Aanmelden?

Ben jij gescheiden, zit je midden in een scheiding of denk je eraan en wil je zorgen dat jouw kinderen zo goed mogelijk door en uit jouw scheiding komen? Meld je dan snel aan via www.cjgalphenaandenrijn.nl om bij dit gratis webinar bomvol inspiratie en tips te zijn! Na aanmelden ontvang je een code om in te loggen voor deelname aan dit webinar. 

Donderdag 25 september 2019

20.30-21.30 uur

Voor ouders van kinderen van 0-18 jaar. 

Meer nieuws


Nieuwsgierig naar wat wij doen in de herfstvakantie? Lees het hier!

Hoera, de herfstvakantie is in zicht! Nog maar een aantal dagen en dan mogen de kinderen weer genieten van een weekje vakantie. Tijdens de...


Meer

Dag van de duurzaamheid 2019

Vandaag is het de…..


Meer

Hoera, BSO De Watergeuzen is goedgekeurd door de GGD!

Inspectie GGD bij buitenschoolse opvang De Watergeuzen. Binnen de kinderopvang branche worden de organisaties jaarlijks gecontroleerd door de GGD (Gemeentelijke Gezondheids Dienst). Afgelopen zomer...


Meer
© copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid