Cruciaal beroep en noodopvang nodig?

Bij De Kinderhaven ben je van harte welkom!

Noodopvang voor kinderen van ouders in cruciale beroepen of vitale processen

Gedurende de periode van 16 maart t/m 6 april 2020 zijn alle kinderopvangcentra en scholen in Nederland gesloten. Deze maatregel is getroffen om het verspreiden van het coronavirus tegen te gaan. Tijdens deze periode zijn onze opvanglocaties alleen geopend voor kinderen van ouders die werkzaam zijn in cruciale beroepen of vitale processen. Het is belangrijk dat mensen die een cruciaal beroep hebben, kunnen blijven werken. Mensen die werkzaam zijn in een cruciale beroepsgroep zijn daarom meer dan welkom bij de kinderopvang.

Wil je weten of jouw beroep valt onder de cruciale beroepen of vitale processen? Dan verwijzen wij je graag naar de website van de Rijksoverheid.

Cruciaal beroep en klant bij De Kinderhaven?

Als in een gezin één ouder een cruciaal beroep uitvoert, is het verzoek om zelf de kinderen op te vangen als dat kan. Als dat niet lukt, kan er een beroep worden gedaan op school en/of kinderopvang (dagopvang, BSO, gastouderopvang). Het is geen harde eis dat beide ouders een cruciaal beroep uitoefenen. Ben je al klant bij De Kinderhaven en heb je een cruciaal beroep? Neem dan contact op met onze Afdeling Relatiebeheer om af te stemmen op welke dagen jouw kind(eren) naar de kinderdagverblijf- en/of BSO locatie zal komen. 

Cruciaal beroep en geen klant bij De Kinderhaven?

Ben je op dit moment geen klant bij De Kinderhaven maar heb je wel een cruciaal beroep én noodopvang nodig voor jouw kind(eren)? Dan ben je ook van harte welkom bij De Kinderhaven. WIj bieden deze opvang aan zonder extra kosten. Wil je gebruik maken van noodopvang, neem dan contact op met onze Afdeling Relatiebeheer om in overleg af te stemmen op welke locatie van De Kinderhaven jouw kind(eren) opgevangen kan worden. Wij maken gebruik van onderstaande aanvraagformulieren. Wij verzoeken je om het aanvraagformulier voor noodopvang ingevuld en ondertekent mee te nemen naar de opvanglocatie waar jouw kind(eren) opgevangen zal worden.

Aanvraagformulier noodopvang 0-4 jaar

Aanvraagformulier noodopvang 4-12 jaar

Openingstijden locaties De Kinderhaven

Bij De Kinderhaven bieden wij opvang aan kinderen van 0-12  jaar. Onze kinderdagverblijf-locaties (0-4 jaar) zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 7.00/7.30- 18.30 uur. Onze BSO-locaties (4-12 jaar) zijn geopend vanaf “einde van de schooltijd” - 18.30 uur. Wij halen kinderen op van de scholen waar De Kinderhaven mee samenwerkt. Het overzicht van deze scholen vind je hier. 

Heb je vragen? 

Heb je vragen over de noodopvang voor kinderen van ouders in cruciale beroepen of vitale processen? Dan kun je terecht bij onze Afdeling Relatiebeheer. Zij zijn bereikbaar via info@dekinderhaven.nl of via 071-7600056. Zij staan je graag te woord. 

Meer nieuws


Webinars Centrum voor Jeugd en Gezin

Webinars van kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve helpen je verder! Het Centrum voor Jeugd en Gezin stuurt ons regelmatig informatie voor ouders. Graag delen...


Meer

Maak kennis met Geke

Even voorstellenGeke werkt als pedagogisch medewerker bij De Romeinen in Alphen aan den Rijn. Sinds augustus 2011 werkt ze bij De Kinderhaven. Geke: “Toen ik...


Meer

SHOUT OUT 2024 PPINK voor Jolanda van Mulken

Met trots mogen wij delen dat de 1e shout out van 2024 gaat naar onze pedagogisch coach en beleidsmedewerker Jolanda van Mulken.Op 11 december jl. werd...


Meer
© copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid