Hemelvaartsdag

Alle locaties van De Kinderhaven zijn op Hemelvaartsdag gesloten

Op 30 mei 2019 vieren wij Hemelvaartsdag. Hemelvaart betekent ook een extra dagje vrij. Geniet van een dagje uit met het hele gezin! Wij hebben wat uitstapjes op een rijtje gezet:

Leuke uitjes met kinderen tijdens Hemelvaart

Museum Volkenkunde

Reis mee naar Afrika, Amerika, Azië, China, Indonesië, Japan, Korea, de poolgebieden en Oceanië. Verwonder je over magische voorwerpen, schitterende sieraden en wereldberoemde topstukken in Museum Volkenkunde. 

Rijksmuseum Boerhaave

Neem plaats in het enige Anatomisch theater van Nederland in Rijksmuseum Boerhaave en begin aan je reis door vijf eeuwen wetenschappelijke geschiedenis! Wat waren de belangrijkste uitvindingen in Nederland en welke impact hadden deze ontdekkingen op ons leven? En wat zijn de belangrijke vragen van nu en de toekomst? Het museum is helemaal vernieuwd en biedt jong en oud een kijkje in de intrigerende wereld van wetenschap. In het museum zie én ervaar je waar het in de wetenschap om draait: nieuwsgierigheid, lef, creativiteit en doorzettingsvermogen.

Vogelpark Avifauna

Ga even helemaal Down Under in de Australische Lori Landing. Een grote kolonie lori's leeft hier tussen de palmen, oranje rotsen en termietenheuvels. Ze zijn de hele dag op zoek naar voedsel. Jij mag ze cupjes nectar voeren! Ontdek ZOOveel in Avifauna! 

Archeon

Zwerf door de prehistorie, kom héél dichtbij de Romeinen, ontdek het Romeins Museum en duik in de middeleeuwen. Ga met het hele gezin op avontuur in Archeon!

Schijnt het zonnetje tijdens Hemelvaartsdag?

Pak de fiets en maak een mooie tour door de bollenstreek. Op de website van Zuid Hollands Landschap staan mooie fietsroutes! Vergeet je geen bezoekje te brengen aan het strand of het bos? 

Fijne Hemelvaartsdag!

Namens het hele team van De Kinderhaven wensen wij jullie een hele fijne hemelvaartsdag toe. 

Meer nieuws


Liefdevol, Flexibel & Uitdagend: een interview met Kristel Akerboom

“Kinderen spelenderwijs stimuleren in hun ontwikkeling blijft het mooiste wat er is!”Al heel wat jaren werkt De Kinderhaven samen met BRASPA, de...


Meer

Pubers en emoties- webinar door het Centrum voor Jeugd & Gezin

Voor jou en je puber: pubers en emotiesElke ouder met (pré) pubers in huis kent het: de heftige en wisselende emoties van het...


Meer

Oudercommissies De Kinderhaven

“Jouw mening als ouder vinden wij belangrijk” Oudercommissies De Kinderhaven  Bij De Kinderhaven hebben we op alle locaties een oudercommissie....


Meer
© copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid