Hemelvaartsdag

Alle locaties van De Kinderhaven zijn op Hemelvaartsdag gesloten

Op 30 mei 2019 vieren wij Hemelvaartsdag. Hemelvaart betekent ook een extra dagje vrij. Geniet van een dagje uit met het hele gezin! Wij hebben wat uitstapjes op een rijtje gezet:

Leuke uitjes met kinderen tijdens Hemelvaart

Museum Volkenkunde

Reis mee naar Afrika, Amerika, Azië, China, Indonesië, Japan, Korea, de poolgebieden en Oceanië. Verwonder je over magische voorwerpen, schitterende sieraden en wereldberoemde topstukken in Museum Volkenkunde. 

Rijksmuseum Boerhaave

Neem plaats in het enige Anatomisch theater van Nederland in Rijksmuseum Boerhaave en begin aan je reis door vijf eeuwen wetenschappelijke geschiedenis! Wat waren de belangrijkste uitvindingen in Nederland en welke impact hadden deze ontdekkingen op ons leven? En wat zijn de belangrijke vragen van nu en de toekomst? Het museum is helemaal vernieuwd en biedt jong en oud een kijkje in de intrigerende wereld van wetenschap. In het museum zie én ervaar je waar het in de wetenschap om draait: nieuwsgierigheid, lef, creativiteit en doorzettingsvermogen.

Vogelpark Avifauna

Ga even helemaal Down Under in de Australische Lori Landing. Een grote kolonie lori's leeft hier tussen de palmen, oranje rotsen en termietenheuvels. Ze zijn de hele dag op zoek naar voedsel. Jij mag ze cupjes nectar voeren! Ontdek ZOOveel in Avifauna! 

Archeon

Zwerf door de prehistorie, kom héél dichtbij de Romeinen, ontdek het Romeins Museum en duik in de middeleeuwen. Ga met het hele gezin op avontuur in Archeon!

Schijnt het zonnetje tijdens Hemelvaartsdag?

Pak de fiets en maak een mooie tour door de bollenstreek. Op de website van Zuid Hollands Landschap staan mooie fietsroutes! Vergeet je geen bezoekje te brengen aan het strand of het bos? 

Fijne Hemelvaartsdag!

Namens het hele team van De Kinderhaven wensen wij jullie een hele fijne hemelvaartsdag toe. 

Meer nieuws


Maak kennis met Annemarie

Leer de medewerkers binnen De Kinderhaven beter kennen door hun pagina in het vriendenboekje te lezen. Deze keer stellen we jullie graag voor aan een...


Meer

Klaar voor de zomervakantie bij De Kinderhaven

6 weken zomerpret!Het schooljaar 2019/2020 zit er op. Het is zomervakantie! Het was een ander schooljaar dan we gewend zijn. Vanwege de corona maatregelen zijn de...


Meer

Maak kennis met Luc

Leer de medewerkers binnen De Kinderhaven beter kennen door hun pagina in het vriendenboekje te lezen. Deze maand leer je één van onze...


Meer
© copyright 2020 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid