Maak kennis met Khadya

Leer de medewerkers binnen De Kinderhaven beter kennen

Even voorstellen

Khadya is pedagogisch medewerker bij De Kinderhaven, je spreekt haar naam uit als Gadiesja. Ze werkt op groep 'de Bataafjes' bij De Romeinen. Khadya: “Ik begon in 2011 als invalkracht bij De Kinderhaven toen ik een vacature via internet voorbij zag komen. Ik werd al snel een vaste kracht op, toen nog flexibele groep, 'De Soldaatjes'. Ik vind het heel fijn dat De Kinderhaven zo betrokken is met het personeel en met ons meedenkt.” Khadya is al lange tijd een aanwinst bij De Kinderhaven en heeft op de locatie in Alphen op verschillende groepen gewerkt, daar zijn we erg blij mee!

Wist je dat?

We sommen een paar leuke feitjes op die jij nog niet wist over Khadya:

  • Ze eet het liefst sushi, daar kun je haar altijd wakker voor maken! 
  • Ze heeft een hele mooie vakantie gehad met haar hele familie, broers, zussen en aanhang. Een reis om nooit te vergeten! Ze heeft hier hele mooie plekken bezocht én heerlijk gegeten. 
  • Ze eigenlijk niet van koffie houdt, maar op werkdagen niet meer zonder kan! Als ze moet werken drinkt ze elke ochtend een kopje koffie op werk, dit is een gewoonte geworden als start van haar werkdag. 
  • Ze houdt absoluut niet van biefstuk! 
  • Als kind wilde ze juffrouw worden, dat is niet helemaal gelukt… Ze merkte al snel dat haar passie bij het kinderdagverblijf lag toen ze er als invalkracht begon. 
  • Khadya is tweeling, heel toevallig werkt haar tweelingzus ook bij De Romeinen! Ouders halen hen daarom vaak door elkaar.

Een dag in het leven van Khadya 

Khadya zorgt ervoor dat de kinderen een leuke dag beleven, ze geeft altijd haar volle aandacht aan de kinderen. Om de groep een fijne en veilige sfeer te geven, houdt ze zich bezig met het decoreren van de groep. Ze laat het er gezellig uit zien, zodat de kindjes er fijn kunnen spelen én hun fantasie kunnen volgen.

Ik stimuleer de kinderen altijd om te spelen en activiteiten te doen, zowel de jongere als de oudere kinderen. Maar het leukste aan mijn werkdag vind ik toch echt om alle kinderen weer te zien en om dan ook bij hen te zien dat ze mij herkennen.Khadya vindt meerdere dingen heel leuk aan haar werk, ze speelt graag samen met de (oudere) kinderen, houdt van activiteiten én vindt het leuk om 1-op-1 aandacht te kunnen geven aan een baby. 

Familietijd na werk

Na werk kijkt Khadya er naar uit om tijd met haar familie te besteden. Ze heeft zelf twee kinderen, een van 3.5 jaar en een van 8 maanden, en houdt ervan om met haar gezin leuke dingen te doen. Daarnaast staan wandelen, lunchafspraken met haar tweelingzus en naar de speeltuin met haar neefjes en nichtjes ook zéker op haar lijstje van dingen die ze graag doet! 

Trots

Khadya: “Ik ben trots op het stukje erkenning dat ik van ouders krijg, wanneer hun kind bijvoorbeeld naar een andere groep gaat. Ouders laten hun tevredenheid dan merken. En dat ze met plezier én vertrouwen hun kinderen, hun kostbaarste bezit, komen brengen geeft mij een goed gevoel!”

Meer nieuws


Warme maaltijd als lunch op het kinderdagverblijf

Warme maaltijd als lunch op het kinderdagverblijf Sinds januari 2022 zijn we op onze kinderdagverblijflocaties gestart met een warme maaltijd als lunch voor kinderen...


Meer

Maak kennis met Esther

Even voorstellenEsther begon haar carrière bij De Kinderhaven in 2003 als invalkracht. Binnen korte tijd werd ze pedagogisch medewerker van de flexgroep, waar...


Meer

Hoera!

20 jaar in dienst! Hoera vandaag zijn Ilse werkzaam bij BSO De Watergeuzen en Jolanda werkzaam bij Kinderdagverblijf De Batavieren 20 jaar in dienst bij De...


Meer
© copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid