KDV De Romeinen

Welkom bij kinderdagverblijf De Romeinen! Ons kinderdagverblijf is gelegen aan de gezellige Hooftstraat in Alphen aan den Rijn. De warme en huiselijke sfeer uit de wijk trekken wij door in de inrichting van onze ruimtes. Wij verwelkomen graag de kinderen en ouders in hun eigen vertrouwde groepsruimte waar de gediplomeerde pedagogische medewerker op jullie zit te wachten. Na een fijn afscheid kunnen jullie als ouder nog even langs de koffie en thee to go, waar jullie een lekker bakkie koffie of thee kunnen meenemen voor onderweg.


De Romeinen biedt meer!

Iedere groep heeft toegang tot een buitenspeelruimte! Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich goed kunnen ontwikkelen en daar hoort buitenspelen natuurlijk bij! We hebben een mooie buitenplaats omringd door beschilderde muren waar kinderen veilig kunnen buitenspelen. De babygroepen hebben een eigen babypatio zodat ook zij veilig de buitenruimte kunnen ontdekken en zich geborgen kunnen ontwikkelen.

Naast de all-inclusive kinderopvang die wij jullie aanbieden hebben wij nog extra services waar jullie gebruik van kunnen maken. Zo kan jullie kindje 's middags een warme maaltijd krijgen bij de Eetclub en hebben we om de 6 weken een kinderkapper in ons kinderdagverblijf. 
Naast het kinderdagverblijf hebben wij ook een peuterspeelzaal en een BSO in hetzelfde pand. Zo kunnen kinderen in hun veilige omgeving doorgroeien tot schoolkind/puber!

Openingstijden

De kinderen zijn welkom op het kinderdagverblijf van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 18.30 uur. Wij zijn 52 weken per jaar open met uitzondering van het weekeinde en de nationale feestdagen.
Wil je jullie kindje eerder brengen? Geen probleem dan kunnen jullie gebruik maken van onze verlengde opvang service. Na goedkeuring van de aanvraag kunnen wij jullie kindje vanaf 7.00 uur opvangen.

GGD inspectierapport

Wij werken volgens de eisen van de GGD. Ieder jaar worden wij gecontroleerd en komt de GGD bij ons op bezoek. Lees hier ons laatste GGD inspectie rapport.

LRK Nummer

Het registratienummer van Kinderdagverblijf De Romeinen is:  572278056

Onze locaties

De Watergeuzen Leiden

Willem Barentszstraat 47
2315 TZ Leiden
T 071-7600056


Meer

BSO Joppensz Leiden

Van Vollenhovenkade 15
2313 GG Leiden
T 071-7600056


Meer

BSO Matilo Leiden

Besjeslaan 2a
2314  AZ Leiden
T 071-7600056


Meer

De Batavieren Leiden

IJsselkade 48
2314 VM Leiden
T 071-7600056


Meer
© copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid