De Romeinen

Kinderdagverblijf & BSO in Alphen aan den Rijn

Dé plek voor jouw kind om in een veilige en uitdagende omgeving te ontdekken en ontwikkelen. Kinderopvang De Romeinen is gelegen aan de gezellige Hooftstraat in Alphen aan den Rijn. De sfeervol ingerichte groepen komen uit op de grote speelhal waar de kinderen graag spelen. Bij mooi weer gaan we lekker naar buiten: rennen, fietsen en voetballen in onze afgesloten buitenruimte. Voor de kleinste hebben we een speciale buitenruimte ingericht. Kortom: kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang onder één dak. Heel fijn voor een gezin met meerdere kinderen!  

Liefdevolle babyopvang

In een veilige omgeving om spelenderwijs de wereld te ontdekken. Onze pedagogische medewerkers wisselen groepsmomenten af met één-op-één aandacht voor jouw kleine dreumes. Bij kinderopvang De Romeinen leert jouw kind onder andere vriendjes maken, spelen en babygebaren. Nieuwsgierig hoe een dag op de babyopvang verloopt? Je leest en ziet hier meer over onze babyopvang.

Op ontdekking bij de peuteropvang

Wat gaat het snel, iedere dag leert jouw peuter weer iets nieuws! Onze pedagogisch medewerkers bieden jouw kind voldoende uitdaging met het diverse spel- en activiteitenaanbod. De moeilijkheidsgraad en thema's stemmen wij volledig af op de leeftijd, het niveau en de interesses van jouw kind. Ontwikkelen betekent vooral lekker spelen met vriendjes, op avontuur in de verschillende speelhoeken en naar buiten! Buiten kan jouw peuter rennen, fietsen en spelen in de altijd populaire zandbak. Voor iedere peuter is het een feestje bij de peuteropvang van De Romeinen in Alphen aan den Rijn.

Een middag chillen bij BSO De Romeinen 

Na een schooldag gaan de deuren van onze BSO in Alphen aan den Rijn open. We starten de middag gezamenlijk met een eet- en drink moment. Vervolgens kan jouw zoon/dochter doen waar hij/zij zin in heeft. Knutselen, buitenspelen, kletsen met vrienden of even bijkomen van een drukke schooldag. Naast ons wisselende activiteitenprogramma hebben we tijdens een vakantie een tof vakantieprogramma met diverse uitstapjes. Tijdens de vakantie is BSO de Romeinen de hele dag geopend. 

Van school naar de BSO in Alphen aan den Rijn

Na school halen wij de kinderen op met de bakfiets. Dit doen wij in samenwerking met de scholen: De Bonifacius, De Mare (hoofdgebouw), De Rank en J.P. Sweelinck. Staat de school van jouw kind niet in het rijtje? Neem contact met ons op zodat wij kunnen zoeken naar een passende oplossing.

Locatiehoofd Daniella Duivenvoorde 

Bij De Kinderhaven ben ik gestart als pedagogisch medewerker en daarna doorgegroeid tot locatiehoofd. Na een aantal jaar als locatiehoofd van BSO De Batavieren, BSO Joppensz en BSO Matilo te zijn geweest ben ik recent aan de slag gegaan bij De Romeinen. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat iedere dag soepel verloopt, alle kinderen plezier hebben en dat zij de aandacht en uitdaging krijgen die zij nodig hebben. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor de ouders, zij kunnen altijd met hun vragen bij mij terecht.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze locatie? Kom gerust eens een kijkje nemen!

De Kinderhaven van alle gemakken voorzien 

Naast liefdevolle kinderopvang denken wij graag met jou als ouder mee. Volg tijdens jouw werkdag de belevenissen van jouw kind via een persoonlijk ouderportaal. Je krijgt gedurende de dag verschillende updates en foto’s toegestuurd. Daarnaast kun je informatie uitwisselen met de medewerkers door korte berichtjes te sturen. Superhandig!

Voor het drukke gezin bieden we handige extra’s aan: De KinderkapperDe EetclubBSO Zwemclub. Dit is nog niet alles, bij De Kinderhaven betaal je (bijna) nooit extra voor een studie- en stakingsdag of een extra dag kinderopvang door onze gratis ruildagenservice.

Handige gegevens 

Inschrijven & meer info 

Ben je enthousiast geworden over het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang? Dat snappen wij helemaal! Je kan eenvoudig een vrijblijvende rondleiding inplannen om kinderdagverblijf en BSO De Romeinen te bekijken. Is rondkijken niet meer nodig? Je kunt jouw kind ook direct inschrijven. Mocht je vragen hebben, dan is onze Afdeling Relatiebeheer van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-17.00 uur bereikbaar via 071-7600056 of info@dekinderhaven.nl.

Onze locaties

De Watergeuzen Leiden

Willem Barentszstraat 47
2315 TZ Leiden
T 071-7600056


Meer

BSO Joppensz Leiden

Van Vollenhovenkade 15
2313 GG Leiden
T 071-7600056


Meer

BSO Matilo Leiden

Besjeslaan 2a
2314  AZ Leiden
T 071-7600056


Meer

De Batavieren Leiden

IJsselkade 48
2314 VM Leiden
T 071-7600056


Meer
© copyright 2021 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid