KDV De Batavieren

Welkom bij kinderdagverblijf De Batavieren! Het kinderdagverblijf is gelegen in een gezellige woonwijk. Deze warme en huiselijke sfeer trekken wij door in ons interieur. In onze ruim opgezette hal verwelkomen wij graag de kinderen en ouders en vanuit daar kunnen jullie naar jullie eigen vertrouwde groepsruimte waar de gediplomeerde pedagogische medewerker op jullie zit te wachten. Na een fijn afscheid kunnen jullie als ouder nog even langs de koffie en thee to go, waar je een lekker bakkie koffie of thee kan meenemen voor onderweg.

De Batavieren biedt meer!

Iedere groep heeft toegang tot een buitenspeelruimte. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich goed kunnen ontwikkelen en daar hoort buitenspelen ook bij. Naast onze ruime buitenspeelruimtes gaan wij ook regelmatig naar Park Matilo. Park Matilo ligt op loopafstand van ons kinderdagverblijf en ligt precies op de plek waar ooit een Romeins castellum (fort) aan de buitengrens van het Romeinse rijk lag, de zogeheten Limes. De omwalling met de wachttorens, de natuurlijke speeltuinen en het grote grasveld zorgen voor voldoende mogelijkheden om te spelen en op avontuur te gaan! 

Naast de all-inclusive kinderopvang die wij jullie aanbieden hebben wij nog extra services waar jullie gebruik van kunnen maken. Zo kan jullie kindje 's middags een warme maaltijd krijgen bij de Eetclub en hebben we om de 6 weken een kinderkapper op onze locatie.  

Openingstijden

De kinderen zijn welkom op het kinderdagverblijf van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 18.30 uur. Wij zijn 52 weken per jaar open met uitzondering van het weekeinde en de nationale feestdagen. Wil je jullie kindje eerder brengen? Geen probleem, dan kunnen jullie gebruik maken van onze verlengde opvang service. Na goedkeuring van de aanvraag kunnen wij jullie kindje vanaf 7.00 uur opvangen.

GGD inspectierapport

Wij werken volgens de eisen van de GGD. Ieder jaar worden wij gecontroleerd en komt de GGD bij ons op bezoek. Lees hier ons laatste GGD inspectie rapport.

LRK nummer

Het registratienummer van Kinderdagverblijf De Batavieren is: 156967121

Onze locaties

De Watergeuzen Leiden

Willem Barentszstraat 47
2315 TZ Leiden
T 071-7600056


Meer

BSO Joppensz Leiden

Van Vollenhovenkade 15
2313 GG Leiden
T 071-7600056


Meer

De Romeinen Alphen a/d Rijn

Hooftstraat 184-186
2406 GP Alphen a/d Rijn
T 071-7600056


Meer

BSO Matilo Leiden

Besjeslaan 2a
2314  AZ Leiden
T 071-7600056


Meer

Help, mijn kinderen hebben 6 weken zomervakantie!

Nog even en dan begint de zomervakantie. Heerlijk! En soms wat minder heerlijk.De vakantie brengt vaak veel regelwerk met zich mee voor de ouders. En voor sommige kinderen is het lastig invulling te geven aan de vrije tijd. Sommige kinderen missen de structuur en het dag- en weekritme van...

Meer
© copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid