De Batavieren

Kinderdagverblijf & BSO in Leiden 

Onze knusse kinderopvanglocatie “De Batavieren” in Leiden heeft sfeervolle groepsruimten en een uitdagende speelomgeving voor kinderen. Het pronkstuk is de prachtige natuurtuin. Een groene buitenruimte waar de kinderen op avontuur gaan. Bij De Batavieren kan jouw kind spelenderwijs ontwikkelen, groeien en ontdekken!  

De meest liefdevolle babyopvang

Volop één-op-één aandacht voor jouw kleintje op het kinderdagverblijf van De Kinderhaven. Onze vertrouwde pedagogische medewerkers bieden jouw baby een liefdevolle en veilige omgeving. Bij De Batavieren in Leiden gaat jouw baby op ontdekking in de met zorg en aandacht ingerichte babygroepen. Spelen en vriendjes maken komen dagelijks aan bod tijdens de groeps- of één-op-één momenten. 

Spelen en ontdekken bij de peuteropvang

Samen met leeftijdsgenootjes spelen en ontdekken in een uitdagende omgeving. Iedere dag is een feestje bij de peutergroep van De Batavieren! Onze medewerkers stemmen het spel- en activiteitenaanbod af op de leeftijd en interesses van jouw peuter. Samen met zijn/haar vriendjes gaat jouw peuter op avontuur in de verschillende speelhoeken van de groepsruimte. Ook buiten is er volop uitdaging. Lekker rennen, fietsen over het plein en spelen in de zandbak. 

Een middag chillen bij BSO De Batavieren

Knutselen, buitenspelen, kletsen met vrienden en bijkomen van een drukke schooldag. Na schooltijd zijn kinderen van harte welkom bij de leukste BSO in Leiden. Naast ons afwisselende dagelijkse programma hebben we ook een tof BSO vakantieprogramma. Speelt jouw kind bij de buitenschoolse opvang De Batavieren en wordt hij/zij 8 jaar? Dan mag hij/zij gaan spelen bij BSO Matilo, onze 8+ BSO, in Park Matilo. Hier is volop avontuur te beleven! 

Van school naar de BSO in Leiden

Na school halen wij jouw zoon of dochter te voet op en wandelen we samen naar de BSO-locatie. Wij werken samen met de scholen:  De Arcade -Leiden, St. Joseph- Leiden en Lorentz- Leiden. Staat de school van jouw kind(eren) niet in het rijtje? Bekijk dan ook het overzicht bij BSO De Watergeuzen. Wellicht werken we daar wel samen met de school van jouw kind(eren).

Neem gerust contact met ons op zodat wij met elkaar kunnen kijken naar de mogelijkheden. 

Locatiehoofd Kim Ouwehand

Het volgen van de ontwikkeling van een kind vind ik één van de mooiste aspecten van mijn baan. Na 10 jaar op 'de groep' te hebben gewerkt heb ik een nieuwe uitdaging gevonden in mijn functie als locatiehoofd van kinderdagverblijf & BSO De Batavieren. Mijn team en ik zorgen voor een liefdevolle omgeving waar kinderen zich thuis voelen, kunnen ontwikkelen en voldoende uitdaging krijgen. De Batavieren is een gezellig kinderopvanglocatie waar een kind veilig kan opgroeien en ontwikkelen. Wil je de sfeer eens proeven? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding op mijn locatie.

Van BSO De Batavieren naar BSO Matilo

Kinderen van BSO De Batavieren gaan vanaf hun 8e verjaardag naar BSO Matilo. Een gave nieuwe speelplek waar ze na schooltijd en in de vakanties uitdagende activiteiten en coole workshops kunnen doen.

Een nieuwe plek is ook altijd even wennen, voor de kinderen én voor de ouders. Daarom nemen de groepsmedewerkers van BSO Matilo een maand voor de overgang contact op met de ouders om kennis te maken. Tijdens het telefoongesprek vertelt de medewerker over BSO Matilo en krijgen ouders de mogelijkheid om een rondleiding bij BSO Matilo af te spreken. Zo weet je als ouder waar je kind gaat spelen.

Kort voordat de BSO’er overgaat naar BSO Matilo mag hij/zij gaan wennen bij BSO Matilo. Dit spreekt de groepsmedewerker van te voren met het kind en de ouders af. Zo maakt jouw kind kennis met de groepsmedewerkers, nieuwe groepsgenootjes, het pand en de omgeving van BSO Matilo.

De Kinderhaven is van alle gemakken voorzien

Naast liefdevolle kinderopvang denken wij graag met jou als ouder mee. Tijdens je werkdag kan je de belevenissen van je kind volgen via een persoonlijk ouderportaal. Je krijgt gedurende de dag verschillende updates en foto’s toegestuurd. Daarnaast kun je informatie uitwisselen met de medewerkers door korte berichtjes te sturen. Superhandig!

Bij De Kinderhaven betaal je, door gebruik te maken van het 52 weken opvangpakket, nooit extra voor een studie- en stakingsdag. 

Inschrijven & meer info

Ben je enthousiast geworden over het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang? Dat snappen wij helemaal! Je kan op deze pagina eenvoudig een vrijblijvende rondleiding inplannen bij De Batavieren in Leiden.

Is rondkijken niet meer nodig? Je kunt jouw kind ook direct inschrijven. Mocht je vragen hebben, dan is de Afdeling Relatiebeheer van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-17.00 uur bereikbaar via 071-7600056 of per e-mail.

Onze locaties

BSO De Romeinen Alphen

Rozenstraat 31a
2406 BJ Alphen a/d Rijn
T 071-7600056


Meer

De Watergeuzen Leiden

Willem Barentszstraat 47
2315 TZ Leiden
T 071-7600056


Meer

De Romeinen Alphen

Hooftstraat 184-186
2406 GP Alphen a/d Rijn
T 071-7600056


Meer

BSO Matilo Leiden

Besjeslaan 2a
2314  AZ Leiden
T 071-7600056


Meer
© copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid