De Batavieren

Kinderdagverblijf & BSO in Leiden 

De knusse kinderopvanglocatie “De Batavieren” in Leiden heeft sfeervolle groepsruimten en een uitdagende speelomgeving voor kinderen. Het pronkstuk is onze compleet vernieuwde natuurtuin. Een stoere buitenruimte waar kinderen op avontuur gaan. Bij De Batavieren kan jouw kind spelenderwijs ontwikkelen, groeien en ontdekken!  

De meest liefdevolle babyopvang

Volop één-op-één aandacht voor jouw kleintje op het kinderdagverblijf van De Kinderhaven. Onze vertrouwde pedagogische medewerkers bieden jouw baby een liefdevolle en veilige omgeving. Bij De Batavieren in Leiden gaat jouw baby op ontdekking in de met zorg en aandacht ingerichte babygroepen. Spelen, vriendjes maken en babygebaren komen dagelijks aan bod tijdens de groeps- of een-op-een momenten. 

Spelen en ontdekken bij de peuteropvang

In een uitdagende omgeving met leeftijdsgenoten spelen en ontdekken op de kinderopvang. Onze medewerkers stemmen het spel- en activiteitenaanbod af op de leeftijd en interesses van jouw peuter. Samen met hun vriendjes gaat jouw peuter op avontuur in de verschillende speelhoeken van de groepsruimte. Buiten kan jouw boefje zijn energie kwijt. Rennen, fietsen en spelen in de zandbak. Iedere dag is het een feestje bij de peutergroep van De Batavieren!

Een middag chillen bij BSO De Batavieren

Knutselen, buitenspelen, kletsen met vrienden en bijkomen van een drukke schooldag. Na schooltijd zijn kinderen van harte welkom bij de leukste BS|O in Leiden. Naast ons afwisselende dagelijkse programma hebben we ook een tof BSO vakantieprogramma. Speelt jouw kind bij de buitenschoolse opvang De Batavieren en wordt hij/zij 8 jaar? Dan mag hij/zij gaan spelen bij BSO Matilo, onze 8+ BSO, in Park Matilo. Hier is volop avontuur te beleven. 

Van school naar de BSO in Leiden

Na school halen wij jouw zoon of dochter te voet op en wandelen we samen naar de BSO-locatie. Wij werken samen met de scholen: Joppensz- Leiden, Arcade -Leiden, St. Joseph- Leiden en Lorentz- Leiden. Staat de school van jouw kind(eren) niet in het rijtje? Bekijk dan ook het overzicht bij BSO De Watergeuzen. Wellicht werken we daar wel samen met de school van jouw kind(eren).

Neem gerust contact met ons op zodat wij met elkaar kunnen kijken naar de mogelijkheden. 

Locatiehoofd kinderdagverblijf Kim Ouwehand

Het volgen van de ontwikkeling van een kind vind ik één van de mooiste aspecten van mijn baan. Na 10 jaar op 'de groep' te hebben gewerkt heb ik een nieuwe uitdaging gevonden in mijn functie als locatiehoofd van kinderdagverblijf De Batavieren. Mijn team en ik zorgen voor een liefdevolle omgeving waar kinderen zich thuis voelen, kunnen ontwikkelen en voldoende uitdaging krijgen. De Batavieren is een gezellige kinderdagverblijf waar een kind veilig kan opgroeien en ontwikkelen. Wil je de sfeer eens proeven? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding op mijn locatie.

Locatiehoofd buitenschoolse opvang Daniella Duivenvoorde

Bij De Kinderhaven ben ik gestart als pedagogisch medewerker en doorgegroeid tot assistent-locatiehoofd. Sinds 2017 ben ik locatiehoofd van BSO De Batavieren en ken ik door mijn verschillende functies alle kanten van deze buitenschoolse opvang. BSO De Batavieren in Leiden is een fijne locatie met lichte en ruime groepsruimtes. Na een schooldag of tijdens de vakanties komen de kinderen naar de BSO om uit te rusten en plezier te maken. Samen met ons team zorgen wij ervoor dat iedere dag soepel verloopt, alle kinderen plezier hebben en dat zij de aandacht en uitdaging krijgen die zij nodig hebben. Kom gerust eens een kijkje nemen!

De Kinderhaven is van alle gemakken voorzien

Naast liefdevolle kinderopvang denken wij graag met jou als ouder mee. Tijdens je werkdag kan je de belevenissen van je kind volgen via een persoonlijk ouderportaal. Je krijgt gedurende de dag verschillende updates en foto’s toegestuurd. Daarnaast kun je informatie uitwisselen met de medewerkers door korte berichtjes te sturen. Superhandig!

Voor het drukke gezin bieden we handige extra’s aan: De Kinderkapper, De Eetclub, BSO Zwemclub. Dit is nog niet alles, bij De Kinderhaven betaal je nooit extra voor een studie- en stakingsdag of een extra opvang-dag door onze gratis ruildagenservice.

Handige gegevens

Inschrijven & meer info

Ben je enthousiast geworden over het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang? Dat snappen wij helemaal! Je kan op deze pagina eenvoudig een vrijblijvende rondleiding inplannen bij De Batavieren in Leiden. Is rondkijken niet meer nodig? Je kunt jouw kind ook direct inschrijven. Mocht je vragen hebben, dan is de Afdeling Relatiebeheer van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-17.00 uur bereikbaar via 071-7600056 of per e-mail.

Onze locaties

De Watergeuzen Leiden

Willem Barentszstraat 47
2315 TZ Leiden
T 071-7600056


Meer

BSO Joppensz Leiden

Van Vollenhovenkade 15
2313 GG Leiden
T 071-7600056


Meer

De Romeinen Alphen a/d Rijn

Hooftstraat 184-186
2406 GP Alphen a/d Rijn
T 071-7600056


Meer

BSO Matilo Leiden

Besjeslaan 2a
2314  AZ Leiden
T 071-7600056


Meer
© copyright 2021 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid