Kosten kinderdagverblijf & BSO

Bereken jouw kosten voor de kinderopvang

Bij De Kinderhaven bieden wij all inclusive opvangpakketten met voordelige tarieven. Dit voordeel is onder andere terug te zien in ons streven naar flexibiliteit en het ontzorgen van ouders. Maar wat kost kinderopvang? Hieronder staat precies wat welke vorm van kinderopvang bij De Kinderhaven kost.

Hoeveel jij uiteindelijk netto betaalt kun je gemakkelijk berekenen via onze 'kosten-calculator'

DAGOPVANG 52 weken ZORGELOOS 

Het hele jaar door kinderopvang nodig op vaste dagen? Kies dan voor het DAGOPVANG 52 weken pakket en sta nooit voor onverwachte kosten door onze gratis ruildagenservice.  

DAGOPVANG 40 weken 

Kies voor het DAGOPVANG 40 weken pakket als je alleen kinderopvang nodig hebt tijdens de 40 schoolweken* per jaar. Je betaalt alleen voor de opvangweken die je afneemt en behoudt ook de service die wij aanbieden! Vanaf 1 januari 2022 nemen wij geen nieuwe kinderen meer aan met een 40 weken pakket. 

*Wij houden de 40 schoolweken van regio midden aan. Wij passen de opvangweken aan wanneer de ouder in een andere regio werkt.

DAGOPVANG flexibel 

Heb jij een wisselend werkrooster en daarom kinderopvang nodig op wisselende dagen en met wisselende uren? Kies dan voor het DAGOPVANG FLEXIBEL* pakket. Met dit pakket vraag je zelf de opvangdagen- en uren aan en betaal je alleen de opvanguren die je nodig hebt.  

  • 52 weken per jaar opvang op aanvraag 
  • Geen minimale afname in dagen 
  • Uurtarief  € 9,99 in 2022
  • € 9,62 in 2022 voor flexibele opvang De Romeinen. Vanaf 1-1-2022 kan flexibele opvang bij De Romeinen alleen nog in hele dagen of dagdelen worden aangevraagd. 
  • Algemene voorwaarden en uitgebreid tarievenoverzicht

BUITENSCHOOLSE OPVANG 52 weken ZORGELOOS 

Kies voor het BUITENSCHOOLSE OPVANG 52 weken ZORGELOOS pakket en betaal nooit extra voor een studie- of stakingsdag, uitstapjes in de vakantie en vervoer van school naar de BSO-locatie.  

BUITENSCHOOLSE OPVANG 40 weken 

Alleen buitenschoolse opvang nodig tijdens schoolweken? Kies dan voor het BUITENSCHOOLSE OPVANG 40 weken pakket! Heb je toch een dag kinderopvang nodig in de vakanties? Geen probleem! Een extra opvang-dag aanvragen kan altijd. 

*Wij houden de 40 schoolweken van regio midden aan.  

 Schoolvakanties 2022 regio midden

Wij houden in 2022 de volgende 12 schoolvakantieweken aan: 

Voorjaarsvakantie:     26 februari t/m 6 maart 2022

Meivakantie:                22 april t/m 8 mei 2022  (de exacte meivakantie data zijn per school verschillend)    

Zomervakantie:           9 juli t/m 21 augustus 2022 

Herfstvakantie:           22 oktober t/m 30 oktober 2022

Kerstvakantie:            24 december 2022 t/m 8 januari 2023

* De tweede week van de kerstvakantie 2022/2023 wordt meegerekend bij de 12 schoolvakantieweken van 2022.    

Netto kinderopvangkosten berekenen 

Zijn jullie beiden werkzaam óf ben je een alleenstaande werkende ouder? Dan heb je recht op kinderopvangtoeslag! Vul hieronder jouw gegevens in en bereken jouw kosten. 

Hoeveel jij uiteindelijk netto betaalt kun je gemakkelijk berekenen via onze 'kosten-calculator'

Hebben jullie vragen over de opvangmogelijkheden of de kostenberekening, bel dan gerust met onze Afdeling Relatiebeheer via 071-7600056 of stuur een e-mail. Annemarie en Ans zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur en staan je graag te woord.  

© copyright 2022 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid