Kosten kinderdagverblijf & BSO

Bereken jouw kosten voor de kinderopvang

Bij De Kinderhaven bieden wij all inclusive opvangpakketten met voordelige tarieven. Dit voordeel is onder andere terug te zien in ons streven naar flexibiliteit en het ontzorgen van ouders. Maar wat kost kinderopvang? Hieronder staat precies wat welke vorm van kinderopvang bij De Kinderhaven kost.

Hoeveel jij uiteindelijk netto betaalt kun je gemakkelijk berekenen via onze 'kosten-calculator'

DAGOPVANG 52 weken 

Het hele jaar door kinderopvang nodig op vaste dagen? Kies dan voor het DAGOPVANG 52 weken pakket en sta nooit voor onverwachte kosten door onze gratis ruildagenservice.  

DAGOPVANG 40 weken 

Kies voor het DAGOPVANG 40 weken pakket als je alleen kinderopvang nodig hebt tijdens de 40 schoolweken* per jaar. Je betaalt alleen voor de opvangweken die je afneemt en behoudt ook de service die wij aanbieden! Vanaf 1 januari 2022 nemen wij geen nieuwe kinderen meer aan met een 40 weken pakket. 

*Wij houden standaard de 40 schoolweken van regio midden aan maar passen de opvangweken aan wanneer de ouder in een andere regio werkt.

DAGOPVANG flexibel (Leiden)

Vanaf heden nemen wij op alle KDV-locaties van De Kinderhaven en ook bij BSO De Romeinen geen nieuwe kinderen meer aan met een flexibel opvangpakket. Ouders die al flexibele opvang afnemen bij KDV & BSO De Romeinen kunnen dit alleen nog doen met een hele dag of een dagdeel. 

  • 52 weken per jaar opvang op aanvraag 
  • Minimaal 1 dagdeel (4 aaneengesloten uren) per 2 weken
  • Uurtarief flexibele opvang locaties Leiden € 9,99 in 2022
  • Uurtarief flexibele opvang De Romeinen € 9,62 in 2022
  • Algemene voorwaarden en uitgebreid tarievenoverzicht

BUITENSCHOOLSE OPVANG 52 weken 

Kies voor het BUITENSCHOOLSE OPVANG 52 weken pakket en betaal nooit extra voor een studie- of stakingsdag, uitstapjes in de vakantie en vervoer van school naar de BSO-locatie.  

BUITENSCHOOLSE OPVANG 40 weken 

Alleen buitenschoolse opvang nodig tijdens schoolweken? Kies dan voor het BUITENSCHOOLSE OPVANG 40 weken pakket! Heb je toch een dag kinderopvang nodig in de vakanties? Geen probleem! Een extra opvang-dag aanvragen kan altijd. 

*Wij houden de 40 schoolweken van regio midden aan.  

BUITENSCHOOLSE OPVANG flexibel (Leiden)

Heb jij een wisselend werkrooster en daarom buitenschoolse opvang nodig op wisselende dagen? Kies dan voor het BUITENSCHOOLSE OPVANG FLEXIBEL pakket. Met dit pakket vraag je zelf de opvangdagen aan en betaal je alleen voor de BSO-opvang die je nodig hebt. *Vanaf 1 februari 2022 nemen wij bij De Romeinen geen nieuwe kinderen meer aan met een flexibel opvangpakket. Ouders die al flexibele opvang afnemen bij De Romeinen kunnen dit alleen nog doen met een hele dag of een dagdeel. 

BUITENSCHOOLSE OPVANG BSO vakantieclub 12 weken

Kan jouw kind in de schoolweken gemakkelijk alleen thuis zijn maar vind je hele dagen alleen thuis nog te lang? Geef jouw kind dan op voor de BSO VAKANTIECLUB. Iedere vakantie beleeft jouw kind te gekke avonturen op de BSO. Ben je zelf op vakantie en komt jouw kind die dag niet? Dan zet je een afwezige vakantiedag gemakkelijk in voor BSO-opvang tijdens een studiedag in hetzelfde schooljaar. 

  • 12 weken per jaar opvang op vaste dagen
  • Uurtarief € 8,75 in 2022. Wij factureren 1 opvangweek per maand zodat je iedere maand een vast bedrag betaalt en gemakkelijk kinderopvangtoeslag kunt aanvragen. Het maandbedrag voor 1 vaste opvangdag op contract wordt al volgt berekend: € 8,75x 11 uur= €96,25.
  • Onbeperkt ruilen naar een studiedag of vakantiedag

 Schoolvakanties 2022 regio midden

Wij houden in 2022 de volgende 12 schoolvakantieweken aan: 

Voorjaarsvakantie:     26 februari t/m 6 maart 2022

Meivakantie:                22 april t/m 8 mei 2022  (de exacte meivakantie data zijn per school verschillend)    

Zomervakantie:           9 juli t/m 21 augustus 2022 

Herfstvakantie:           22 oktober t/m 30 oktober 2022

Kerstvakantie:            24 december 2022 t/m 8 januari 2023

* De tweede week van de kerstvakantie 2022/2023 wordt meegerekend bij de 12 schoolvakantieweken van 2022.    

Netto kinderopvangkosten berekenen 

Zijn jullie beiden werkzaam óf ben je een alleenstaande werkende ouder? Dan heb je recht op kinderopvangtoeslag! Vul hieronder jouw gegevens in en bereken jouw kosten. 

Hoeveel jij uiteindelijk netto betaalt kun je gemakkelijk berekenen via onze 'kosten-calculator'

Hebben jullie vragen over de opvangmogelijkheden of de kostenberekening, bel dan gerust met onze Afdeling Relatiebeheer via 071-7600056 of stuur een e-mail. Annemarie en Ans zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur en staan je graag te woord.  

© copyright 2022 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid