Kosten kinderdagverblijf & BSO

Bereken jouw kosten voor de kinderopvang

Bij De Kinderhaven bieden wij all inclusive opvangpakketten met voordelige tarieven. Dit voordeel is onder andere terug te zien in ons streven naar flexibiliteit en het ontzorgen van ouders. Maar wat kost kinderopvang? Hieronder staat precies wat welke vorm van kinderopvang bij De Kinderhaven kost.

Hoeveel jij uiteindelijk netto betaalt kun je gemakkelijk berekenen via onze 'kosten-calculator'

DAGOPVANG 52 weken ZORGELOOS 

Het hele jaar door kinderopvang nodig op vaste dagen? Kies dan voor het DAGOPVANG 52 weken pakket en sta nooit voor onverwachte kosten door onze gratis ruildagenservice.  

DAGOPVANG 40 weken 

Kies voor het DAGOPVANG 40 weken pakket als je alleen kinderopvang nodig hebt tijdens de 40 schoolweken* per jaar. Je betaalt alleen voor de opvangweken die je afneemt en behoudt ook de service die wij aanbieden!  

*Wij houden de 40 schoolweken van regio midden aan. Wij passen de opvangweken aan wanneer de ouder in een andere regio werkt.

DAGOPVANG flexibel 

Heb jij een wisselend werkrooster en daarom kinderopvang nodig op wisselende dagen en met wisselende uren? Kies dan voor het DAGOPVANG FLEXIBEL pakket. Met dit pakket vraag je zelf de opvangdagen- en uren aan en betaal je alleen de opvanguren die je nodig hebt.  

Werkzaam in de zorg en flexopvang nodig? In Leiden hebben wij een aantrekkelijke introductie-actie voor zorgmedewerkers! 

BUITENSCHOOLSE OPVANG 52 weken ZORGELOOS 

Kies voor het BUITENSCHOOLSE OPVANG 52 weken ZORGELOOS pakket en betaal nooit extra voor een studie- of stakingsdag, uitstapjes in de vakantie en vervoer van school naar de BSO-locatie.  

BUITENSCHOOLSE OPVANG 40 weken 

Alleen buitenschoolse opvang nodig tijdens schoolweken? Kies dan voor het BUITENSCHOOLSE OPVANG 40 weken pakket! Heb je toch een dag kinderopvang nodig in de vakanties? Geen probleem! Een extra opvang-dag aanvragen kan altijd. 

*Wij houden de 40 schoolweken van regio midden aan.  

PEUTERCLUB 40 weken (Alphen aan den Rijn) 

Is kinderopvang niet noodzakelijk voor jullie gezin maar wil je jouw kind(eren) wel de mogelijkheid geven om te spelen met leeftijdsgenootjes? Kies dan voor het Peuterclub pakket! De Peuterclub is een peuterspeelzaal binnen ons kinderdagverblijf De Romeinen. Let op! Vanaf 1 januari 2021 nemen wij geen nieuwe kinderen meer aan voor de Peuterclub. 

*Wij houden de 40 schoolweken van regio midden aan. 

Schoolvakanties regio midden

Wij houden in 2021 de volgende 12 schoolvakantieweken aan: 

Kerstvakantie:           27 december 2020 t/m 3 januari 2021

Voorjaarsvakantie:    20 februari t/m 28 februari 2021

Meivakantie:              1 mei t/m 9 mei 2021                 

Zomervakantie:         17 juli t/m  29 augustus 2021      

Herfstvakantie:          16 t/m 24 oktober 2021    

Kerstvakantie:            25 december 2021 t/m 9 januari 2021

* De eerste week van de kerstvakantie 2020/2021 wordt meegerekend bij de 12 schoolvakantieweken van 2021.      

Netto kinderopvangkosten berekenen 

Zijn jullie beiden werkzaam óf ben je een alleenstaande werkende ouder? Dan heb je recht op kinderopvangtoeslag! Vul hieronder jouw gegevens in en bereken jouw kosten. 

Hoeveel jij uiteindelijk netto betaalt kun je gemakkelijk berekenen via onze 'kosten-calculator'

Hebben jullie vragen over de opvangmogelijkheden of de kostenberekening, bel dan gerust met onze Afdeling Relatiebeheer via 071-7600056 of stuur een e-mail. Annemarie en Ans zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur en staan je graag te woord.  

© copyright 2021 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid