Voorschoolse opvang (VSO)

De meest flexibele voorschoolse opvang in Leiden

Heb je als ouder te maken met vroege werktijden of wil je de verkeersdrukte vermijden? Wij bieden jou en je kind een rustige start vóór een drukke werk- en schooldag. Bij De Kinderhaven in Leiden bieden we bij BSO Joppensz voorschoolse opvang aan. Wanneer jij in de auto of op de fiets stapt kan jouw kind in alle rust ontbijten en nog even spelen voordat hij/zij, onder begeleiding van een pedagogisch medewerker, naar school gaat.

Gezellige start van de dag

Vanaf 07.30 uur zijn de deuren van onze voorschoolse opvang geopend. De kinderen kunnen in alle rust spelen tot ongeveer 08.15 uur, want we willen natuurlijk niet te laat op school komen. Na het spelen trekken we onze jas aan en pakt jouw kind zijn/haar spulletjes. Samen wandelen we naar school.  

Op aanvraag openen wij ook onze deuren om 07.00 uur. Komt jouw kind al om 07.00 uur? Dan kan hij/zij gezellig mee ontbijten met de andere kinden en medewerkers op de groep. Wij bieden het ontbijt aan tussen 07.00 -07.30 uur. 

Samenwerking VSO en scholen in Leiden

Vanaf de voorschoolse opvang lopen we gezellig en veilig naar school: De Lorentzschool - Leiden, Basisschool Joppensz - Leiden en St. Joseph school - Leiden. Uiteraard gebeurt dit onder begeleiding van iemand van De Kinderhaven.

Staat de school van jouw kind hier niet tussen? Geen probleem, neem contact op met de afdeling Relatiebeheer. Zij kijken samen met jou naar de verschillende mogelijkheden.  

Vervoer

Wij brengen jouw kind lopend naar school. De oudere kinderen mogen met toestemming van de ouders ook zelf naar school lopen. 

Openingstijden

Tijdens de 40 reguliere schoolweken is de voorschoolse opvang in Leiden geopend. Van maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 08.45 uur ontvangen wij jouw kind graag voor een gezellige start van de dag. Voorschoolse opvang bieden wij aan bij onze locatie BSO Joppensz in Leiden. Op zoek naar voorschoolse opvang vanaf 07.00 uur? Geen probleem! Op aanvraag is dit mogelijk. 

Tijdens de vakanties (regio midden) is er geen voorschoolse opvang, maar is jouw kind van harte welkom bij de BSO. De BSO-locaties zijn in de vakantie geopend tussen 07.30 en 18.30 uur. 

Inschrijven & meer info 

Ben je enthousiast geworden over de voorschoolse opvang van De Kinderhaven? Dat snappen wij helemaal! Je kan op deze pagina eenvoudig een vrijblijvende rondleiding inplannen om de locatie vrijblijvend te bekijken. Is rondkijken niet meer nodig? Je kunt jouw kind ook direct inschrijven voor de voorschoolse opvang in Leiden. Mocht je vragen hebben, dan is de Afdeling Relatiebeheer van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-17.00 uur bereikbaar via 071-7600056 of info@dekinderhaven.nl.

Vrijblijvend een rondleiding?

Kies jouw voorkeursdatum en wees welkom!

Onze locaties met voorschoolse opvang

BSO Joppensz Leiden

Van Vollenhovenkade 15
2313 GG Leiden
T 071-7600056


Meer
© copyright 2021 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid