VOORSCHOOLSE OPVANG (VSO)

Begint jullie werkdag vroeg of hebben jullie een lange reistijd? Dan is de voorschoolse opvang misschien een uitkomst! Heb je als ouders te maken met vroege werktijden of verkeersdrukte? Wij bieden de kind(eren) een rustige start voor een drukke schooldag. Gezamenlijk ontbijten en even wat leuks doen voordat de schooldag begint. 

Openingstijden

De voorschoolse opvang is van 07.30-08.45 uur geopend, tijdens de 40 reguliere schoolweken, op maandag tot en met vrijdag. Wij bieden voorschoolse opvang aan bij BSO Joppensz . Tijdens de vakanties, die gelden voor de basisscholen, is de BSO geopend van 07.30 -18.30 uur, en is de voorschoolse opvang gesloten. *Hebben jullie vanaf 07:00 uur opvang nodig? Geen probleem! Op een aantal locaties kunnen jullie tegen betaling gebruik maken van onze verlengde openingstijden.  

Voeding

De kinderen kunnen om 07.30 uur gezamenlijk ontbijten onder begeleiding van de pedagogisch medewerker. Mocht jullie kind(eren) al thuis gegeten hebben is dit uiteraard geen probleem. De kinderen die na 08:00 uur worden gebracht, kunnen niet meer ontbijten i.v.m het op tijd komen op school. 

Scholen

Wij brengen kinderen van de VSO naar onderstaande scholen. Staat jullie school er niet tussen, neem dan gerust contact op met Relatiebeheer om samen naar de mogelijkheden te kijken. 

  • De Lorentzschool Leiden
  • Basisschool Joppensz Leiden
  • St. Joseph school Leiden

Vervoer

De kinderen worden lopend naar school gebracht. De oudste kinderen mogen, met toestemming van de ouders, zelf naar school. Hiervoor hebben wij een ondertekend toestemmingsformulier nodig. Het toestemmingsformulier kunnen jullie aanvragen bij de pedagogisch medewerker van de voorschoolse opvang.

Vrijblijvend een rondleiding?

Kies jouw voorkeursdatum en kom langs!

Onze locatie met voorschoolse opvang

BSO Joppensz Leiden

Van Vollenhovenkade 15
2313 GG Leiden
T 071-7600056


Meer
© copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid