Liefdevol, Flexibel & Uitdagend! 

“Liefdevolle kinderopvang, denken flexibel met de ouders mee en uitdaging voor ieder kind!”

Liefdevolle kinderopvang 

In een liefdevolle en veilige omgeving met een huiselijke sfeer krijgt iedere baby de aandacht en geborgenheid die hij/zij nodig heeft. Ook als de kinderen ouder worden bieden wij hen deze liefdevolle en veilige basis. Onze medewerkers zien wat de kinderen nodig hebben en spelen hier voortdurend op in. Bij De Kinderhaven laten we liefdevolle kinderopvang o.a. zien in de één- op één momenten met de kinderen waarbij wij het belangrijk vinden om met volle aandacht te kijken en te luisteren én in te spelen op de behoefte van het kind.  

Flexibele kinderopvang  

Naast het bieden van all-inclusive kinderopvangpakketten denken wij graag mee met de ouders. De Kinderhaven biedt verschillende ontzorgende services aan, waaronder een warme lunch op het kinderdagverblijf voor kinderen vanaf 6 maanden en een persoonlijk ouderportaal waar ouders gemakkelijk de opvang van hun kind(eren) regelen. Via dit portaal kun je als ouder de belevenissen van jouw kind volgen, de opvangdagen gemakkelijk aanvragen of structureel wijzigen en je blijft op de hoogte van de ontwikkeling van jouw kind. 

Uitdagende kinderopvang 

Wij willen de kinderen uitdagen in een veilige, liefdevolle en vertrouwde omgeving waar ze zichzelf mogen zijn en zich kunnen ontplooien. Respect, warmte, veiligheid, geborgenheid, gezondheid en bovenal plezier maken staan centraal. Wij willen aansluiten en inspelen op de interesses en talenten van ieder kind. Opgroeien betekent ontdekken en grenzen verleggen, ieder kind op z’n eigen unieke manier. De kinderen krijgen uitdagende activiteiten aangeboden, in een wisselend thema. Ook doet De Kinderhaven mee aan landelijke themadagen zoals Sinterklaas, Modderdag, Kinderboekenweek en de Koningsspelen.  

Meer informatie 

Meer informatie over onze pijlers liefdevol, flexibel en uitdagend kun je lezen in ons pedagogisch beleid

Onze locaties

BSO De Romeinen Alphen

Rozenstraat 31a
2406 BJ Alphen a/d Rijn
T 071-7600056


Meer

De Watergeuzen Leiden

Willem Barentszstraat 47
2315 TZ Leiden
T 071-7600056


Meer

De Romeinen Alphen

Hooftstraat 184-186
2406 GP Alphen a/d Rijn
T 071-7600056


Meer

BSO Matilo Leiden

Besjeslaan 2a
2314  AZ Leiden
T 071-7600056


Meer

De Batavieren Leiden

IJsselkade 48
2314 VM Leiden
T 071-7600056


Meer
© copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid