BSO Matilo

Buitenschoolse opvang in Leiden voor kinderen van 8 tot 13 jaar

Iedere dag gaan wij op avontuur! BSO Matilo is gevestigd in het scoutinggebouw en ligt aan de rand van een groot park in Leiden. De natuurlijke speeltuin en het grote grasveld zijn de perfecte locatie voor de leukste activiteiten. Hutten bouwen, sporten, koken, creatief bezig zijn en andere stoere workshops. Het kan hier allemaal. Geen dag is hetzelfde bij BSO Matilo.

Een vertrouwd gezicht voor jouw kind

Bij De Kinderhaven werken wij met gediplomeerde medewerkers. De medewerkers van BSO Matilo hebben een coachende rol en ondersteunen jouw kind in het opgroeien naar zelfstandigheid.

Een middag chillen bij BSO Matilo in Leiden

Na een schooldag staat de deur van de BSO open voor jouw kind. De meeste kinderen komen zelfstandig naar de BSO toe, maar onder begeleiding is ook mogelijk. We starten iedere dag gezamenlijk met een gezond tussendoortje. Daarna kan jouw zoon/dochter zelf kiezen wat hij/zij wilt doen. Het park in, meedoen aan een activiteit of even uitrusten met een boek in de leeshoek. De keuze is aan de kinderen!

We werken samen met de scholen: Arcade- Leiden, Lorentz- Leiden, St. Joseph- Leiden, Joppensz-Leiden. Staat jouw de school van jouw kinderen niet in het rijtje? Neem contact met ons op en wij gaan zoeken naar een passende oplossing.

In de vakanties is BSO Matilo de hele dag geopend en hebben we een tof vakantieprogramma.

Locatiehoofd Daniella Duivenvoorde

Al sinds de start ben ik betrokken bij BSO Matilo in Leiden. Eerst als assistent-locatiehoofd en nu als locatiehoofd. Mede hierdoor ken ik deze locatie als geen ander. Met het hele team zorgen voor wij rust, uitdaging en plezier voor jouw kind. Het leuke aan deze locatie vind ik dat de kinderen tussen de 8 en 13 jaar zijn. Hierdoor is het bedenken van activiteiten, uitstapjes en het dagelijks programma een leuke uitdaging. We zorgen er met alle pedagogisch medewerkers voor dat ieder kind de juiste aandacht, uitdaging en plezier krijgt wat hij/zij nodig heeft.

De Kinderhaven van alle gemakken voorzien

Naast liefdevolle kinderopvang denken wij graag mee met de ouders. De belevenissen van jouw kind kun je, tijdens je werkdag, volgen via een persoonlijk ouderportaal. Je krijgt gedurende de dag verschillende updates en foto’s toegestuurd. Daarnaast kun je informatie uitwisselen met de medewerkers door korte berichtjes te sturen.

Voor het drukke gezin bieden we handige extra’s aan: De Kinderkapper, De Eetclub en de BSO Zwemclub. Dit is nog niet alles, bij De Kinderhaven betaal je namelijk (bijna) nooit extra voor een studie- en stakingsdag of een extra dag opvang door onze ruildagenservice!

Handige gegevens

Inschrijven & meer info

Ben je enthousiast geworden over BSO Matilo in Leiden? Dat snappen wij helemaal! Je kan op deze de pagina eenvoudig een vrijblijvende rondleiding inplannen om locatie BSO Matilo te komen bekijken. Is rondkijken niet meer nodig? Je kan jouw kind ook direct inschrijven voor onze buitenschoolse opvang. Mocht je vragen hebben, dan is de afdeling Relatiebeheer van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-17.00 uur bereikbaar via 071-7600056 of info@dekinderhaven.nl.

Onze locaties

De Watergeuzen Leiden

Willem Barentszstraat 47
2315 TZ Leiden
T 071-7600056


Meer

BSO Joppensz Leiden

Van Vollenhovenkade 15
2313 GG Leiden
T 071-7600056


Meer

De Romeinen Alphen a/d Rijn

Hooftstraat 184-186
2406 GP Alphen a/d Rijn
T 071-7600056


Meer

De Batavieren Leiden

IJsselkade 48
2314 VM Leiden
T 071-7600056


Meer
© copyright 2020 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid