BSO Matilo

Welkom bij BSO Matilo! Ben jij tussen de 8-12 jaar? En zoek je een uitdagende plek om te komen chillen, spelen en te lachen? Dan zit je bij BSO Matilo helemaal goed! Iedere dag gaan wij op zoek naar avontuur in natuurpark Matilo en bieden wij stoere workshops en activiteiten aan! Van hutten bouwen, sporten tot koken en creatief bezig zijn! De focus ligt echt op in- en outdoor, waarbij we heel vaak in de buitenlucht te vinden zijn!

BSO Matilo biedt meer!

Naast de begeleidende workshops en activiteiten  willen wij samen met jullie toegroeien naar meer zelfstandigheid. We hopen op deze manier de overgang naar ‘alleen thuis zijn’ te verkleinen en jullie leren om voor je zelf te zorgen. Om jullie ouders te ontzorgen en jullie meer speeltijd te geven bieden wij meer extra’s aan op de BSO. Je kunt bij onze kinderkapper terecht, zelfstandig je huiswerk bij ons maken en aan schuiven bij De Eetclub. Al deze extra’s moeten we wel even afstemmen met je ouders voordat we dit in gang kunnen zetten.

Vakantieprogramma

Ook zo benieuwd wat wij allemaal doen tijdens de vakantie!? Bekijk hier snel ons programma!

Scholen

Uit school staan wij op het schoolplein je op te wachten. Mag je van je ouders zelfstandig naar de BSO toekomen dan kom jij je eerst even bij ons melden zodat wij weten dat je onderweg bent. Daarna kun je zelf naar de BSO gaan waar een BSO medewerker je opwacht met wat te drinken en fruit. Mag je nog niet alleen naar de BSO dan lopen we gezamenlijk naar de BSO. Is je school te ver weg dan maken wij gebruik van een bus, (bak)fiets of auto. Je draagt een veiligheidshesjes zodat je goed zichtbaar bent in het verkeer. Bij de volgende scholen halen wij kinderen op. Staat jouw school er niet bij? Laat je ouders dan contact zoeken met Relatiebeheer en samen kijken wij of je op onze BSO kan komen spelen! 


• School Kastanjelaan Leiderdorp 
• Brede School de Arcade Leiden 
• St. Josephschool Leiden 
• De Lorentzschool Leiden 
• Basisschool Joppensz Leiden 

Openingstijden

BSO Matilo is 3 dagen ( maandag, dinsdag, donderdag) per week geopend tot 18:30 uur. Op woensdag sluiten wij aan bij BSO Joppensz en op vrijdag sluiten wij aan bij BSO De Batavieren. Bij BSO Matilo bieden wij geen voorschoolse opvang aan maar bij BSO Joppensz kan er wel gebruik gemaakt worden van de voorschoolse opvang. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Relatiebeheer via 071-7600056 of via info@dekinderhaven.nl 

GGD inspectierapport

Wij werken volgens de eisen van de GGD. Ieder jaar worden wij gecontroleerd en komt de GGD bij ons op bezoek. Lees hier ons laatste GGD inspectie rapport.

LRK Nummer

Het registratienummer (LRK) van buitenschoolse opvang Matilo is: 197153549

Onze locaties

De Watergeuzen Leiden

Willem Barentszstraat 47
2315 TZ Leiden
T 071-7600056


Meer

BSO Joppensz Leiden

Van Vollenhovenkade 15
2313 GG Leiden
T 071-7600056


Meer

De Romeinen Alphen a/d Rijn

Hooftstraat 184-186
2406 GP Alphen a/d Rijn
T 071-7600056


Meer

De Batavieren Leiden

IJsselkade 48
2314 VM Leiden
T 071-7600056


Meer
© copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid