BSO De Romeinen - locatie speeltuin Bloemhof

Buitenschoolse opvang in Alphen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar

Bij BSO De Romeinen is geen enkele dag hetzelfde. Onze te gekke BSO-locatie is recent verhuisd naar speeltuin Bloemhof aan de Rozenstraat in Alphen aan den Rijn. Het gebouw is omringd door een groot speelparadijs waar de kinderen de leukste middagen kunnen beleven. Het is de perfecte locatie voor: spelletjes, trampolinespringen, sporten, koken, knutselen en andere creatieve bezigheden!

Een middag chillen bij BSO De Romeinen 

Na een schooldag gaan de deuren van onze BSO, op locatie Bloemhof in Alphen aan den Rijn, open! We starten de middag gezamenlijk met een eet- en drink moment. Vervolgens kan jouw zoon/dochter doen waar hij/zij zin in heeft. Knutselen, mee doen aan een workshop, buitenspelen, kletsen met vrienden of even bijkomen van een drukke schooldag. Naast ons wisselende activiteitenprogramma hebben we tijdens een vakantie een tof vakantieprogramma met diverse uitstapjes. Tijdens de vakantie is BSO de Romeinen de hele dag geopend. 

Van school naar de BSO in Alphen aan den Rijn

Na school halen wij de kinderen op met de Gocab (fietstaxi) en de BSO-Bus. Dit doen wij in samenwerking met de scholen: De Bonifacius en De Rank. Staat de school van jouw kind niet in het rijtje? Neem contact met ons op zodat wij kunnen zoeken naar een passende oplossing.

Locatiehoofd Michelle Koolen 

Het leukste aan het werken met kinderen vind ik dat geen dag hetzelfde is én dat je de ontwikkeling van kinderen volledig kunt volgen. Al vanaf 2008 ben ik werkzaam bij De Kinderhaven. Door de jaren heen heb ik met veel liefde en plezier werkervaring opgedaan op alle leeftijdsgroepen. Sinds juli 2021 ben ik locatiehoofd van De Romeinen. Ik werk met plezier op deze locatie en geniet dagelijks van de blije kinderen die ik tegenkom. Mijn team en ik zorgen samen voor een liefdevolle en uitdagende omgeving waar kinderen en ouders zich thuis voelen. De Romeinen is de plek waar ieder kind uniek is, zich op zijn/haar eigen tempo kan ontwikkelen én vooral veel beleeft. Ik nodig je graag eens uit voor een vrijblijvende rondleiding bij De Romeinen. Tot ziens! 

De Kinderhaven van alle gemakken voorzien

Naast liefdevolle kinderopvang denken wij graag mee met de ouders. De belevenissen van jouw kind kun je, tijdens je werkdag, volgen via een persoonlijk ouderportaal. Je krijgt gedurende de dag verschillende updates en foto’s toegestuurd. Daarnaast kun je informatie uitwisselen met de medewerkers door korte berichtjes te sturen.

Voor het drukke gezin bieden we handige extra’s aan als de BSO Eetclub. Dit is nog niet alles, bij De Kinderhaven betaal je, door gebruik te maken van het 52 weken opvangpakket, nooit extra voor een studie- en stakingsdag. 

Handige gegevens

Inschrijven & meer info

Ben je enthousiast geworden over BSO De Romeinen in Alphen? Dat snappen wij helemaal! Je kan op deze de pagina eenvoudig een vrijblijvende rondleiding inplannen om BSO De Romeinen locatie Bloemhof te komen bekijken. Is rondkijken niet meer nodig? Je kan jouw kind ook direct inschrijven voor onze buitenschoolse opvang. Mocht je vragen hebben, dan is de afdeling Relatiebeheer van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-17.00 uur bereikbaar via 071-7600056 of info@dekinderhaven.nl.

Onze locaties

BSO De Romeinen Alphen

Rozenstraat 31a
2406 BJ Alphen a/d Rijn
T 071-7600056


Meer

De Watergeuzen Leiden

Willem Barentszstraat 47
2315 TZ Leiden
T 071-7600056


Meer

De Romeinen Alphen

Hooftstraat 184-186
2406 GP Alphen a/d Rijn
T 071-7600056


Meer

BSO Matilo Leiden

Besjeslaan 2a
2314  AZ Leiden
T 071-7600056


Meer

De Batavieren Leiden

IJsselkade 48
2314 VM Leiden
T 071-7600056


Meer
© copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid