De Watergeuzen

Kinderdagopvang & BSO in Leiden

De gezelligste plek om je als kind spelenderwijs te ontwikkelen. Om ons heen is van alles te zien: mooie boten, grote vrachtwagens en ander industrieel vervoer. Op industrieterrein De Waard in Leiden kijken kinderen hun ogen uit. In de ruime en sfeervol ingerichte groepen kan ieder kind naar hartenlust spelen en ontdekken. Niet alleen binnen, maar ook buiten hebben we een uitdagende omgeving: de babypatio, het speelplein, het dakterras en de voetbalkooi.

De meest liefdevolle babyopvang 

Jouw baby in vertrouwde handen bij onze vaste pedagogisch medewerkers. Samen met de andere kinderen gaan we vriendjes maken, spelen, de wereld ontdekken en 'praten' met babygebaren. Gedurende de dag is er naast de groepsmomenten ook ruim tijd voor één-op-één momenten met jouw kleine dreumes. Zo bouwen onze medewerkers een fijne vertrouwensband met jouw kindje op. 

Spelen en ontdekken tijdens de peuteropvang 

Samen met vriendjes op avontuur in de verschillende speelhoeken, maar ook lekker naar buiten! Rennen, fietsen en spelen in de zandbak. Onze pedagogisch medewerkers dagen jouw peuter iedere dag uit om spelenderwijs te ontdekken en groeien. Dit doen wij door een wisselend spel- en activiteitenaanbod afgestemd op de leeftijd en interesses van jouw peuter.

Een middag chillen bij de BSO 

Na school is het tijd om te spelen. Én spelen kan je hier op de BSO in Leiden! De middag starten we eerst gezamenlijk met wat drinken en een gezond tussendoortje. Daarna mag jouw zoon/dochter kiezen wat hij/zij wil doen. Voetballen in de voetbalkooi, knutselen, buitenspelen, een workshop volgen of even rustig bijkomen van een drukke schooldag. In de vakanties is BSO De Watergeuzen de hele dag geopend en hebben we een tof vakantieprogramma met o.a. uitstapjes, thema-dagen en wisselende activiteiten. 

Van school veilig naar de BSO in Leiden

Iedereen kan veilig van school naar de BSO in Leiden komen. Wij maken gebruik van onder andere een GoCab (fietstaxi) en taxivervoer. We werken samen met de scholen: Lucas van Leyden - Steeg Leiden en Daltonschool De Leeuwerik -Leiderdorp. Staat de school van jouw kind(eren) niet in het rijtje? Bekijk dan ook het overzicht bij BSO De Batavieren. Wellicht werken we daar wel samen met de school van jouw kind(eren). 

Neem gerust contact met ons op zodat wij samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Locatiehoofd Janneke de Roode 

Door de jaren heen heb ik binnen De Kinderhaven werkervaring opgedaan als pedagogisch medewerker, rooster-planner en praktijkopleider voor stagiaires. Sinds 2017 zorg ik er als locatiehoofd voor dat de dagelijkse gang van zaken soepel verloopt bij De Watergeuzen. Als team van De Watergeuzen bieden wij de kinderen een liefdevolle omgeving waar jij en jouw kind zich thuis voelen. Een plek waar ieder kind zich kan ontwikkelen en voldoende uitdaging krijgt. Je bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen bij De Watergeuzen in Leiden.

De Kinderhaven is van alle gemakken voorzien

Naast liefdevolle kinderopvang denken wij graag met jou als ouder mee. Volg tijdens jouw werkdag de belevenissen van jouw kind via een persoonlijk ouderportaal. Je krijgt gedurende de dag verschillende updates en foto’s toegestuurd. Daarnaast kun je informatie uitwisselen met de medewerkers door korte berichtjes te sturen. Superhandig!  
 

Bij De Kinderhaven betaal je, door gebruik te maken van het 52 weken opvangpakket, nooit extra voor een studie- en stakingsdag. 

Handige gegevens

Inschrijven & meer info

Ben je enthousiast geworden van bovenstaand verhaal? Dat snappen wij helemaal! Je kunt op deze pagina heel gemakkelijk een rondleiding inplannen om onze kinderopvang in Leiden te bekijken. Is rondkijken niet meer nodig? Je kunt ook direct inschrijven. Mocht je nog vragen hebben, onze Afdeling Relatiebeheer kun je dagelijks bereiken tussen 09.00 en 17.00 uur via 071-7600056 of info@dekinderhaven.nl.

Onze locaties

BSO De Romeinen Alphen

Rozenstraat 31a
2406 BJ Alphen a/d Rijn
T 071-7600056


Meer

De Romeinen Alphen

Hooftstraat 184-186
2406 GP Alphen a/d Rijn
T 071-7600056


Meer

BSO Matilo Leiden

Besjeslaan 2a
2314  AZ Leiden
T 071-7600056


Meer

De Batavieren Leiden

IJsselkade 48
2314 VM Leiden
T 071-7600056


Meer
© copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid