KDV De Watergeuzen

Welkom bij HÉT KINDERPARADIJS OP INDUSTRIETERREIN DE WAARD!

Kinderdagverblijf De Watergeuzen is de liefdevolle en fijne plek op industrieterrein De Waard in Leiden waar kinderen naar hartelust kunnen spelen en op ontdekkingstocht kunnen gaan in de grote, sfeervol ingerichte groepsruimtes. Door de vele ramen kunnen zij de mooie boten en grote vrachtwagens bekijken die dagelijks voorbij komen. Wij verwelkomen de kinderen en ouders graag in hun eigen vertrouwde groepsruimte waar de gediplomeerde pedagogisch medewerker op jullie wacht. Na een fijn afscheid kunnen jullie als ouder nog even langs de koffie en thee to go, waar jullie een lekker kopje koffie of thee kunnen meenemen voor onderweg.

De Watergeuzen biedt meer!

Iedere groep heeft toegang tot buitenspeelruimtes! Beneden hebben wij een mooi ingerichte tuin met diverse ontdekkingshoeken. Bij de babygroepen boven kunnen ze gebruik maken van een gezellige en knusse babypatio en de BSO kinderen kunnen lekker spelen op het dakterras. Ook maken wij uitstapjes naar de zeeheldenbuurt waar een mooi park ligt en een leuke speeltuin gevestigd is.
Naast de all-inclusive kinderopvang die wij jullie aanbieden hebben wij nog extra services waar jullie gebruik van kunnen maken. Zo kan jullie kindje 's middags een warme maaltijd krijgen bij de Eetclub en hebben we om de 6 weken een kinderkapper in ons kinderdagverblijf. 

Naast het kinderdagverblijf hebben wij ook een BSO in hetzelfde pand. Zo kunnen kinderen in hun veilige omgeving doorgroeien tot schoolkind/puber!

Openingstijden

De kinderen zijn welkom op het kinderdagverblijf van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 18.30 uur. Wij zijn 52 weken per jaar open met uitzondering van het weekeinde en de nationale feestdagen.


GGD inspectierapport

Wij werken volgens de eisen van de GGD. Ieder jaar worden wij gecontroleerd en komt de GGD bij ons op bezoek. Lees hier ons laatste GGD inspectie rapport.


LRK Nummer

Het registratienummer van Kinderdagverblijf De Watergeuzen is: 209694233.

Onze locaties

BSO Joppensz Leiden

Van Vollenhovenkade 15
2313 GG Leiden
T 071-7600056


Meer

De Romeinen Alphen a/d Rijn

Hooftstraat 184-186
2406 GP Alphen a/d Rijn
T 071-7600056


Meer

BSO Matilo Leiden

Besjeslaan 2a
2314  AZ Leiden
T 071-7600056


Meer

De Batavieren Leiden

IJsselkade 48
2314 VM Leiden
T 071-7600056


Meer

Help, mijn kinderen hebben 6 weken zomervakantie!

Nog even en dan begint de zomervakantie. Heerlijk! En soms wat minder heerlijk.De vakantie brengt vaak veel regelwerk met zich mee voor de ouders. En voor sommige kinderen is het lastig invulling te geven aan de vrije tijd. Sommige kinderen missen de structuur en het dag- en weekritme van...

Meer
© copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid