Maak kennis met Lotte

Leer de medewerkers binnen De Kinderhaven beter kennen

Even voorstellen 

Lotte is pedagogisch medewerker bij De Watergeuzen in Leiden, ze werkt hier op babygroep De Boekaniers. Lotte: “In oktober 2020 rondde ik mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening af. Daarna ben ik als invalkracht begonnen voor de locaties van De Kinderhaven. Een goede manier om veel ervaring op te doen! Na een jaar ben ik als vast gezicht gaan werken op de babygroep bij De Watergeuzen, waar ik nu nog steeds werk.”

Wist je dat?

We sommen een paar leuke feitjes op die jij nog niet wist over Lotte:

  • Ze is groot fan van de Aziatische keuken!
  • Ze zocht haar beste vriendin begin dit jaar op in Australië. Ze keek hier haar ogen uit tijdens een prachtige roadtrip langs de kust.
  • Ze zit het liefst altijd onder een kleedje als ze op de bank zit. Zelfs in de zomer!
  • Ze houdt niet van ruzie, oh en ook niet van witlof!
  • Ze in haar eerste vriendenboekje heeft geschreven dat ze een ijsbeer wilde worden.

Een dag in het leven van Lotte 

Lotte houdt zich dagelijks bezig met de verzorging van de kinderen. Zo zorgt ze voor de eet- en drinkmomenten van de baby's, het contact met de ouders van de kinderen en is ze nauw betrokken bij de ontwikkeling van de kinderen.

Ik vind het belangrijk om kinderen veilig en vertrouwd te laten voelen.

Lotte kijkt tijdens een werkdag uit naar de knuffels die ze krijgt van de kinderen en naar het zien van de verschillende karakters. Die komen al van jongs af aan naar boven bij de kinderen.

Tijd voor andere hobby's 

Buiten werktijden spreekt Lotte graag af met vrienden of kijkt ze lekker een serie op de bank. Vooral op zondag is Lotte vaak voor de tv te vinden, dan kijkt ze namelijk maar al te graag naar de Formule 1.

Trots

Het maakt Lotte trots wanneer de kinderen blij zijn met haar en de andere leidsters, maar ook wanneer de ouders hun waardering laten zien.

De Kinderhaven is een grote organisatie, maar toch voelt het klein en vertrouwd aan.

Meer nieuws


Warme maaltijd als lunch op het kinderdagverblijf

Warme maaltijd als lunch op het kinderdagverblijf Sinds januari 2022 zijn we op onze kinderdagverblijflocaties gestart met een warme maaltijd als lunch voor kinderen...


Meer

Hoera!

20 jaar in dienst! Hoera vandaag zijn Ilse werkzaam bij BSO De Watergeuzen en Jolanda werkzaam bij Kinderdagverblijf De Batavieren 20 jaar in dienst bij De...


Meer

Cursus positive discipline

Cilleke van Gijzen-Markslag heeft gevraagd of wij de volgende informatie met jullie willen delen. Het ouderschap kan een pittige uitdaging zijn!Zeker wanneer je...


Meer
© copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid