Lotte, moeder van Jesse, Lika en Sep uit Leiden

Jesse, Lika en Sep, de drie kinderen van Lotte spelen wekelijks een aantal (mid-)dagen bij locatie De Watergeuzen in Leiden. We vroegen Lotte iets te vertellen over haar gezin en wat ze zo prettig vindt aan kinderopvang bij De Kinderhaven. 

We zijn heel blij met onze keuze, onze kinderen gaan met veel plezier naar De Kinderhaven.

Het gezin

“We zijn thuis met z'n vijven, heel gezellig. Onze kinderen Jesse (8) Lika (5) en Sep (3) spelen alle drie wekelijks bij KDV & BSO De Watergeuzen. Wolf, mijn man werkt fulltime als programmamedewerker bij Stichting Trainees in Onderwijs. En ik ben juf bij de Eerste Leidse Schoolvereniging.”

De favoriete gezinsactiviteit

“We gaan graag met elkaar naar buiten om te wandelen in het bos of de duinen en blijven dan vaak even hangen bij een speeltuin.” 

Waarom hebben jullie gekozen voor De Kinderhaven

“De Kinderhaven, in dit geval locatie De Watergeuzen, is voor ons de dichtstbijzijnde kinderopvang die ook buitenschoolse opvang aanbiedt. Onze oudste zoon werd bijna 4 jaar toen wij naar Leiden verhuisden. Dat betekende dat hij in korte tijd zou moeten wennen aan een nieuw huis, een nieuwe dagopvang en kort daarna ook nog aan een nieuwe school en BSO-opvang. Wij vonden het dus erg belangrijk dat de kinderdagopvang en BSO op één locatie gevestigd zouden zijn. Super fijn dat Jesse dan niet weer hoefde te wisselen van opvanglocatie. Toen we kwamen kijken werden we heel warm ontvangen, het voelde meteen goed om onze kinderen hierheen te brengen en hebben daarom ook niet verder gekeken.”

Waarom wordt je blij van opvang bij De Kinderhaven

“Alle medewerkers van De Watergeuzen zijn heel vriendelijk en de hele opvang is zo open, dan durf je nog eens iets te vragen, heerlijk! Wat wij ook superfijn vinden, is dat ze bij De Watergeuzen regelmatig leuke uitstapjes maken met onze kinderen. Of gewoon lekker naar de speeltuin gaan. Zeker op woensdag en vrijdag, dan zijn er wat minder kinderen en kunnen ze wat makkelijker op pad. Daar genieten onze kinderen erg van.”

Lotte doet graag een oproep aan ouders van De Watergeuzen

Lotte is al enkele jaren lid van de oudercommissie van locatie De Watergeuzen. In deze commissie geven ouders gevraagd en ongevraagd advies over onderwerpen als protocollen, tarieven, hygiëne en pedagogische beleidsplannen. Lotte: “De oudercommissie is gezellig. Mocht je dit lezen en lijkt het jou ook leuk om mee te denken over De Kinderhaven, kom een keertje een vergadering meedoen. Hartstikke leuk!”

Jouw kind ook naar De Kinderhaven?

Zoek jij nog kinderopvang voor jouw baby, peuter of BSO'er en ben je nieuwsgierig naar De Kinderhaven? Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding op onze locaties in Alphen aan den Rijn en Leiden.

Rosanne, moeder van Bart, Tim en Tara uit Leiden

Al 11 jaar brengt Rosanne wekelijks haar kinderen bij De Kinderhaven. Rosanne vertelt je graag waarom zij heeft gekozen voor opvang bij De Kinderhaven.  

Meer
Chantal, moeder van Fenne, Mats en Dex uit Alphen aan den Rijn

“Meteen nadat ik haar heb overgedragen aan de juffen, gaat ze spelen en kijkt ze niet meer naar me om. Klinkt stom, maar dat is zo fijn! Ze heeft het zo onwijs naar haar zin!”

Meer
© copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid