Rosanne, moeder van Bart, Tim en Tara uit Leiden

Al 11 jaar brengt Rosanne wekelijks haar kinderen Bart (11), Tim (8) en Tara (5) bij De Kinderhaven. De kinderen kwamen als baby al bij KDV De Batavieren en spelen inmiddels bij BSO Matilo en BSO De Batavieren. Rosanne vertelt je graag over haar gezin en waarom zij heeft gekozen voor opvang bij De Kinderhaven.  

Wij zijn ontzettend blij met De Kinderhaven! Ik kan locatie Batavieren en Matilo alleen maar van harte aanbevelen!

Het gezin

“We zijn thuis met z’n vijven: mijn man Erik, ikzelf en onze kinderen Bart van 11, Tim van 8 en Tara van 4.”

De favoriete gezinsactiviteit

“We vinden het leuk om te wandelen in de duinen of in het bos en we gaan graag op vakantie naar de bergen.”

Waarom hebben jullie gekozen voor De Kinderhaven

“We hebben destijds, na een informatieavond, gekozen voor De Kinderhaven. Wat ons erg aansprak zijn de kleinschaligheid, de buitenruimte, de mogelijkheden van De Eetclub en de sfeer.”

Wat vind je fijn aan De Kinderhaven

“Onze kinderen zijn altijd zo goed en warm opgevangen bij zowel het kinderdagverblijf als de BSO. Er is een vaste kern van leidsters die alle drie onze kinderen op de groep hebben gehad en die we dus al heel wat jaartjes kennen. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Locatie Matilo biedt extra uitdaging voor de 8-plussers. Tim wil nooit naar huis als we hem daar op komen halen. Ze hebben veel vrije (buiten)ruimte om te spelen en er worden veel sportieve en creatieve activiteiten georganiseerd. Echt top!

Je maakt gebruik van De Eetclub, hoe bevalt dat?

“Het is heel fijn dat onze dochter al gegeten heeft als ze thuis komt rond 18.00 uur. Ze is dan moe en kan dan nog even spelen voordat ze naar bed gaat. Fijne bijkomstigheid is dat onze kinderen op De Eetclub ook ‘andere dingen’ leren eten dan thuis.” 

Nieuwsgierig naar BSO bij De Kinderhaven?

Zoek jij nog kinderopvang voor jouw baby, peuter of BSO'er en ben je nieuwsgierig naar De Kinderhaven? Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding op onze locaties in Alphen aan den Rijn en Leiden.

Lotte, moeder van Jesse, Lika en Sep uit Leiden

De drie kinderen van Lotte spelen wekelijks bij locatie De Watergeuzen in Leiden. Lotte vertelt je graag waarom zij blij is met kinderopvang bij De Kinderhaven.

Meer
Chantal, moeder van Fenne, Mats en Dex uit Alphen aan den Rijn

“Meteen nadat ik haar heb overgedragen aan de juffen, gaat ze spelen en kijkt ze niet meer naar me om. Klinkt stom, maar dat is zo fijn! Ze heeft het zo onwijs naar haar zin!”

Meer
© copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid