Chantal, moeder van Fenne, Mats en Dex uit Alphen aan den Rijn

Fenne, de dochter van Chantal komt al sinds ze 4 maanden is wekelijks een paar dagen spelen en leren bij ‘De Soldaatjes’, één van de babygroepen van De Kinderhaven in Alphen aan den Rijn. Chantal vertelt je graag meer over haar gezin en wat ze zo fijn vindt aan de kinderopvang bij de Romeinen.

Meteen nadat ik haar heb overgedragen aan de juffen, gaat ze spelen en kijkt ze niet meer naar me om. Klikt stom, maar dat is zo fijn! Ze heeft het onwijs naar haar zin!

Het gezin

“Ons gezinnetje bestaat uit papa Nikolai, mama Chantal, onze prinses Fenne en sinds de zomer van dit jaar is daar onze tweeling Dex & Mats bijgekomen. Beer, onze bruine labrador, maakt ook zeker deel uit van ons gezin én is de grootste vriend van Fenne. 

“Nikolai is een geboren en getogen Alphense, ikzelf ben een echte Brabantse. Wij hebben elkaar leren kennen voor het altaar via het RTL4 programma Married at First Sight. De klik was er meteen en de rest is geschiedenis…”

De favoriete gezinsactiviteit

“We gaan heel graag naar de kinderboerderij of de geitenboerderij ’t Geertje. Diertjes en de natuur is helemaal Fenne haar ding.”

Waarom hebben jullie gekozen voor De Kinderhaven

“Ons nichtje zat al op De Kinderhaven en wij hoorden echt alleen maar lovende verhalen. Tijdens de rondleiding werden we zo gastvrij ontvangen. Wij voelden meteen het ‘thuisgevoel’ toen we rondliepen op de groepen. Je zag dat alle kinderen met zoveel plezier aan het spelen waren. Én de juffen waren allemaal ook erg aardig! Toen werkte ik in de zorg en had ik kinderopvang nodig. Alles bij elkaar maakte het wij heel graag wilde dat onze kleine meid naar De Kinderhaven zou gaan.

Waar ben je extra door verrast bij De Kinderhaven

“Het meedenken van de juffen. Voor elke vraag kan je bij ze terecht en ze helpen mij super. Fenne had als baby een moeilijke start en echt iedereen heeft zo meegedacht en meegeleefd met ons. Dat waarderen we enorm!

Jouw kindje ook naar De Kinderhaven?

Zoek jij nog kinder- of babyopvang voor jouw kindje en ben je nieuwsgierig naar De Kinderhaven? Wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding op onze locaties in Alphen aan den Rijn en Leiden.

Rosanne, moeder van Bart, Tim en Tara uit Leiden

Al 11 jaar brengt Rosanne wekelijks haar kinderen bij De Kinderhaven. Rosanne vertelt je graag waarom zij heeft gekozen voor opvang bij De Kinderhaven.  

Meer
Lotte, moeder van Jesse, Lika en Sep uit Leiden

De drie kinderen van Lotte spelen wekelijks bij locatie De Watergeuzen in Leiden. Lotte vertelt je graag waarom zij blij is met kinderopvang bij De Kinderhaven.

Meer
© copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid