Babyopvang

Vertrouwde kinderopvang in Leiden en Alphen aan den Rijn

Gefeliciteerd! Je bent (of wordt) mama of papa! Je kunt het je nu misschien nog niet voorstellen, maar over een aantal weken heb je kinderopvang voor jouw baby nodig. Als ouder wil je natuurlijk het beste voor jouw kleintje. Ons team pedagogisch medewerkers zorgt voor een liefdevolle, uitdagende en veilige omgeving voor jouw baby. 

Huiselijke sfeer en vertrouwde gezichten

In de speciaal voor baby's ingerichte groepen zorgen we de hele dag door voor jouw baby. Door veel tegen de baby's te praten, nemen we de kinderen mee in wat we doen. Als ondersteuning gebruiken we daarbij babygebaren. Jouw kleintje leert op deze manier spelenderwijs de juiste gebaren bij de woorden en kan zich hierdoor beter uiten. Naast de dagelijkse activiteiten zoals eten, drinken en slapen is er ook veel tijd om lekker te spelen en te ontdekken. De babygroepen van De Kinderhaven zijn huiselijk ingericht met de leukste speelmaterialen zodat jouw baby voldoende uitdaging heeft. Gedurende de dag op het kinderdagverblijf kijken en luisteren we goed naar jouw kindje en zorgen voor een geborgen gevoel tijdens de vele één op één momenten. 

 

Kennismaking 

Voor het eerst naar het kinderdagverblijf is niet alleen spannend voor kinderen maar ook voor de ouders. Voordat jouw baby bij ons komt spelen in de babygroep, nodigen we jou en je partner uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek is er volop ruimte om vragen te stellen en de medewerkers alles over jouw kleintje te vertellen. Voordat de opvang officieel van start gaat, mag jouw baby komen wennen om zijn leeftijdsgenoten en de pedagogische medewerkers te leren kennen. Zo is de eerste dag naar de babyopvang een stuk minder spannend.

Inschrijven & meer info 

Ben je enthousiast geworden over de kinderopvang van De Kinderhaven? Dat snappen wij helemaal! Je kan op deze pagina eenvoudig een vrijblijvende rondleiding inplannen om één van onze locaties te bekijken. Is rondkijken niet meer nodig? Je kan jouw baby ook direct inschrijven voor onze babyopvang. Mocht je vragen hebben, wij zijn van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-17.00 uur bereikbaar via 071-7600056 of per mail via info@dekinderhaven.nl.

Vrijblijvend een rondleiding?

Kies jouw voorkeursdatum en wees welkom!

Onze locaties met liefdevolle babyopvang 

De Batavieren Leiden

IJsselkade 48
2314 VM Leiden
T 071-7600056


Meer

De Romeinen Alphen a/d Rijn

Hooftstraat 184-186
2406 GP Alphen a/d Rijn
T 071-7600056


Meer

De Watergeuzen Leiden

Willem Barentszstraat 47
2315 TZ Leiden
T 071-7600056


Meer
© copyright 2021 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid