Babygroep

Op zoek naar liefdevolle babyopvang? Wij werken in kleine groepen met gekwalificeerde pedagogisch medewerkers. Met de professionele zorg volgens de eisen van de GGD, een uitgekiend pedagogisch beleid en de individuele aandacht voor ieder kind garanderen wij dat de opvang precies wordt afgestemd op de behoefte van jullie en jullie kindje.

Goed contact

Voor het eerst naar het kinderdagverblijf is niet alleen wennen voor jullie kindje, maar ook voor jullie. Voordat de opvang start, praten we daarom uitgebreid met jullie tijdens een intakegesprek. In het intakegesprek kun je al je vragen stellen en is er ruimte om aansluitend te wennen voor jullie kindje.
Om jullie kindje zo goed mogelijk te laten ontwikkelen, houden wij goed contact met jullie als ouders. We sturen regelmatig via het ouderportaal foto’s om de leukste momenten van de dag met jullie te delen. Bij het ophalen praten we je bij over het verloop van de dag. Tot ongeveer 1 jaar houden we het dagritme/eetritme van jullie kindje aan, daarna zal in het in gezamenlijk overleg het dagritme van de babygroep gaan volgen.

Liefdevol

In een liefdevolle omgeving met een huiselijke sfeer krijgen de baby’s de aandacht en geborgenheid die ze nodig hebben. Baby’s hebben, zo klein als ze zijn, net zoveel behoefte aan interactie als aan verzorging. Onze pedagogisch medewerkers zien wat jullie kindje nodig hebben en spelen hier voortdurend op in.
De één op één momenten die wij creëren zorgen voor het geborgen gevoel. Onze gediplomeerde medewerkers zullen kijken en luisteren naar jullie kindje en het vertrouwen geven dat ze op hun eigen manier de wereld kunnen ontdekken.

Uitdaging

Op al onze vestigingen zijn wij gecertificeerd en werken wij met  babygebaren. Kinderen kunnen zich eerder uitdrukken door middel van gebaren voordat zij kunnen praten. Dit geeft jonge kinderen het gevoel begrepen te worden. Iedere dag wordt er met veel plezier voorgelezen door onze medewerkers. Doordat zij hierin geschoold zijn (Boekstart), weten zij precies hoe zij de kinderen op jonge leeftijd enthousiast kunnen maken in voorlezen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat voorlezen aan baby’s nog voordat zij kunnen praten een gunstig effect heeft op de taalontwikkeling.

Interieur

Het interieur van onze kinderdagverblijven is met zorg samengesteld zodat jullie kindje zich geborgen en veilig voelt. Daarnaast zorgen wij met het juiste speelgoed en aanbod in activiteiten dat jullie kindje zich goed kan ontwikkelen. In de groep kunnen wij ook een snoezelhoek creëren  waar kinderen zich heerlijk in kunnen ontspannen en  terugtrekken. Zo kunnen we de groepsmomenten afwisselen met  individuele momenten.

Natuur

Buiten spelen is gezond, ook voor je baby. We hebben speciaal ingerichte babytuinen waar jullie kindje veilig kan genieten van de natuur. De babytuinen liggen aan de babygroepen zodat ze hier makkelijk en veilig gebruik van kunnen maken.
 

Vrijblijvend een rondleiding?

Kies jouw voorkeursdatum en kom langs!

Onze locaties met liefdevolle babyopvang 

De Batavieren Leiden

IJsselkade 48
2314 VM Leiden
T 071-7600056


Meer

De Romeinen Alphen a/d Rijn

Hooftstraat 184-186
2406 GP Alphen a/d Rijn
T 071-7600056


Meer

De Watergeuzen Leiden

Willem Barentszstraat 47
2315 TZ Leiden
T 071-7600056


Meer

Help, mijn kinderen hebben 6 weken zomervakantie!

Nog even en dan begint de zomervakantie. Heerlijk! En soms wat minder heerlijk.De vakantie brengt vaak veel regelwerk met zich mee voor de ouders. En voor sommige kinderen is het lastig invulling te geven aan de vrije tijd. Sommige kinderen missen de structuur en het dag- en weekritme van...

Meer
© copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid